Έναρξη παραγωγής για το βρετανικό MINI Cooper

Η παραγωγή του 5ης γενιάς Cooper ξεκίνησε στο εργοστάσιο της MINI στην Οξφόρδη της Αγγλίας με τα πρώτα μοντέλα να έχουν βγει ήδη από τη γραμμή παραγωγής.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
MINI Cooper έναρξη παραγωγής Αγγλία 2024

Η 11η Μαρτίου ήταν η ημέρα που σηματοδότησε την έναρξη παραγωγής του νέου MINI Cooper πέμπτης γενιάς στο “σπίτι” της βρετανικής εταιρείας, στην Οξφόρδη της Αγγλίας.

Διαβάστε επίσης: Στην Ελλάδα το MINI Countryman, σε πληθώρα εκδόσεων – Δείτε πόσο κοστίζει

Οι συνεργάτες του εργοστασίου της MINI στην Οξφόρδη συναντήθηκαν με την επικεφαλής της μάρκας, Stefanie Wurst, σε ειδική εκδήλωση, κατά την οποία το πρώτο τρίθυρο μοντέλο βγήκε από τη γραμμή παραγωγής με τον Charlie Cooper στη θέση του οδηγού. Πρόκειται για τον εγγονό του θρυλικού John Cooper, η κληρονομιά του οποίου ενέπνευσε την υιοθέτηση της ονομασίας Cooper.


Σχολιάζοντας την έναρξη της παραγωγής, η Stefanie Wurst, επικεφαλής της μάρκας MINI, δήλωσε: “Αυτό το ορόσημο υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας στις ρίζες μας, ενώ μας ωθεί σε ένα δυναμικό μέλλον της οδήγησης. Το εργοστάσιο της Οξφόρδης είναι η καρδιά της μάρκας MINI και σήμερα, καθώς γινόμαστε μάρτυρες της έναρξης αυτού του νέου κεφαλαίου, ανανεώνουμε την δέσμευσή μας στην αριστοτεχνία και τη συγκίνηση της αυτοκίνησης”.

Διαβάστε επίσης: Δύο εκδόσεις βενζίνης για το MINI Cooper – Οι τιμές στην Ελλάδα

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε το νέο MINI Cooper στις γραμμές μας τόσο στην Οξφόρδη όσο και στο Swindon. Το νέο MINI Cooper είναι ένα τρομερά σημαντικό αυτοκίνητο για την ομάδα μας και την κατασκευαστική βιομηχανία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είμαστε περήφανοι που παράγουμε αυτό το εμβληματικό αυτοκίνητο, το οποίο αγαπήθηκε σε όλο τον κόσμο”, σχολίασε ο Dr. Markus Gruneisl, επικεφαλής των εργοστασίων σε Οξφόρδη και Swindon.

Το νέο MINI Cooper κατασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τις τρεις μονάδες παραγωγής του BMW Group στη χώρα να συμβάλλουν στην παραγωγή: Το εργοστάσιο του ομίλου στο Swindon παράγει τα πρεσαριστά τμήματα του αμαξώματος και τα επιμέρους συστήματα, ενώ οι τρικύλινδροι και τετρακύλινδροι βενζινοκινητήρες κατασκευάζονται στο Hams Hall στο North Warwickshire. Τέλος, η “ένωση” γίνεται στο εργοστάσιο της Οξφόρδης, όπου πραγματοποιείται η παραγωγή των εξωτερικών μερών του αμαξώματος, η βαφή και η τελική συναρμολόγηση.

Από τότε που λανσαρίστηκε το πρώτο σύγχρονο MINI το 2001, πάνω από 4,4 εκατομμύρια αντίτυπά του έχουν παραχθεί στη Μ. Βρετανία – συμπεριλαμβανομένων 150.000 μονάδων του MINI Electric που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2019 και 2023.

Με το υψηλό επίπεδο ευελιξίας, ανταγωνιστικότητας και τεχνογνωσίας που διαθέτει, το εργοστάσιο της MINI στην Οξφόρδη διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στο δίκτυο παραγωγής του BMW Group. Επί του παρόντος προετοιμάζεται για την κατασκευή δύο νέων αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων MINI από το 2026. Μέχρι τότε το BMW Group θα έχει επενδύσει συνολικά πάνω από 3,5 δισ. ευρώ στα τρία βρετανικά εργοστάσια.

Το νέο MINI Cooper, που ανακοινώθηκε τον περασμένο μήνα, έρχεται ως το τρίτο μέλος της νέας οικογένειας MINI, μετά τα Cooper Electric και Countryman. Διατίθεται σε δύο παραλλαγές: το MINI Cooper C και το ενισχυμένων επιδόσεων MINI Cooper S.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.