Έναρξη παραγωγής για VW ID. Buzz. Σύντομα οι πρώτες παραδόσεις

Η παραγωγή του αμιγώς ηλεκτρικού VW ID.Buzz ξεκίνησε στο εργοστάσιο στο Ανόβερο της Γερμανίας σηματοδοτώντας ένα σημαντικό ορόσημο για τη γερμανική εταιρεία.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το ηλεκτρικό Volkswagen ID. Buzz, το οποίο θα είναι διαθέσιμο και στην επαγγελματική έκδοση ID. Buzz Cargo, είναι ένα πολύ σημαντικό μοντέλο για την Volkswagen Commercial Vehicles (VWCV) σύμφωνα και με το πλάνο εξηλεκτρισμού ολόκληρου του ομίλου.

Διαβάστε επίσης: Το VW ID.4 σε νέα 4κίνητη έκδοση Pro 4MOTION

Η παραγωγή του αμιγώς ηλεκτρικού ID. Buzz ξεκίνησε στη Γερμανία με το Ανόβερο να είναι πλέον το τρίο εργοστάσιο παραγωγής οχημάτων της οικογένειας ID.


“Το ID. Buzz είναι ένα ορόσημο προς την ηλεκτροκίνηση για το brand αλλά και για το εργοστάσιο στο Ανόβερο. Σε μόλις οκτώ χρόνια, περισσότερο από το 55% των οχημάτων μας στην Ευρώπη θα είναι ηλεκτροκίνητα. Το ID. Buzz έχει πρωταγωνιστικό στρατηγικό ρόλο σε αυτό. Εφέτος η VWCV σχεδιάζει την παραγωγή περίπου 15 χιλιάδων ID. Buzz. Καθώς θα αναπτύσσουμε το χαρτοφυλάκιό μας, θα είμαστε σε θέση να παράγουμε ετησίως έως και 130 χιλιάδες ID. Buzz και ID. Buzz Cargo στο εργοστάσιό μας στο Ανόβερο μετά το 2023“, δήλωσε σχετικά ο Josef Baumert, μέλος του δ.σ. της VW Επαγγελματικά και υπεύθυνος παραγωγής και logistics.

Από τον Μάιο η VWCV έχει ξεκινήσει την παραγωγή τριών μοντέλων στο εργοστάσιο του Ανόβερου. Βασίζονται σε τρεις διαφορετικές πλατφόρμες και έχουν τρεις διαφορετικούς τύπους μονάδων ισχύος: το ID. Buzz είναι αμιγώς ηλεκτρικό όχημα, το νέο Multivan είναι plug-in υβριδικό, ενώ οι παραλλαγές του van T6.1 χρησιμοποιούν κινητήρα εσωτερικής καύσης. Τα τρία οχήματα κατασκευάζονται εν μέρει στην ίδια γραμμή παραγωγής.

Διαβάστε επίσης: Αστυπάλαια-VW: Έναρξη παροχής υπηρεσιών κινητικότητας

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό όχημα από το Ανόβερο, όπως και τα νέα ψηφιακά συστήματα δημιουργούν ένα νέο πλαίσιο υψηλών απαιτήσεων για τους εργαζόμενους. Παράλληλα με την έναρξη εξέλιξης του ID. Buzz 4.000 εργαζόμενοι στο εργοστάσιο εκπαιδεύτηκαν για την παραγωγή των νέων οχημάτων. Μέχρι το 2023, η VWCV σχεδιάζει την ημερήσια παραγωγή έως και 900 μονάδων από τα ID. Buzz, νέο Multivan και T6.1 στο Ανόβερο. Μέχρι τώρα η μέγιστη παραγωγή ήταν 810 οχήματα.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της VW Commercial Vehicles, οι πρώτες παραδόσεις στους πελάτες για τα ID. Buzz και ID. Buzz Cargo αναμένεται να πραγματοποιηθούν το φθινόπωρο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.