Εντυπωσιακό Hyundai Prophecy Concept στη Γενεύη. (+Video)

Η Hyundai "προφητεύει" στη Γενεύη με το ηλεκτρικό concept Prophecy το οποίο θα μας δείξει την εξέλιξη της σχεδιαστικής φιλοσοφίας της εταιρίας.

Βρείτε μας στο
Hyundai Prophecy Concept 2020 Γενέυη

Το Prophecy Concept θα αποκαλυφθεί από την Hyundai στο ερχόμενο Σαλόνι της Γενεύης στις 3 Μαρτίου και σύμφωνα με τους Κορεάτες επεκτείνει τη σχεδιαστική φιλοσοφία “Sensuous Sportiness” και την πηγαίνει στο επόμενο επίπεδο.

Σύμφωνα με τη Hyundai το όνομα αντικατοπτρίζει τον σκοπό του concept και μας δείχνει την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η εταιρία στο μέλλον με το Prophecy να λειτουργεί ουσιαστικά ως σημείο αναφοράς για τα ηλεκτρικά μοντέλα της εταιρίας.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί το Prophecy χαρακτηρίζεται από ένα έντονα αεροδυναμικό προφίλ με τις ρέουσες γραμμές του να καταλήγουν σε ένα εντυπωσιακό πίσω μέρος, όπως άλλωστε φαίνεται και στη φωτογραφία. Στο κάτω μέρος μάλιστα φαίνεται να κυριαρχεί ένας dot matrix “πίνακας” από LED που θα δίνει λογικά “άπειρες” δυνατότητες παρουσίασης μηνυμάτων, εκτός από το να παίζει το ρόλο των φωτιστικών σωμάτων.

“Το Prophecy δεν ακολουθεί τάσεις. Τονίσει τη διαχρονική ομορφιά που μπορεί να αντέξει στο χρόνο. Η εμβληματική του σχεδίαση επεκτείνει το σχεδιαστικό φάσμα της Hyundai σε νέους πλατύτερους ορίζοντες.”, δήλωσε σχετικά ο SangYup Lee, επικεφαλής του Παγκόσμιου Σχεδιαστικού Κέντρου των Κορεατών.

Αν και δεν φαίνεται ξεκάθαρα αν είναι coupe ή σεντάν με κάτι παραπάνω από έντονες coupe επιρροές, όλα δείχνουν ότι τα σεντάν αμαξώματα θα επιστρέψουν με την καθιέρωση των ηλεκτρικών οχημάτων, λόγω της ανώτερης αεροδυναμικής τους απόδοσης έναντι των υπολοίπων.

Περισσότερα για το νέο προφητικό concept της Hyundai σε περίπου δύο εβδομάδες.

mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr