ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ: Λέιζερ στους δρόμους της Κίνας – Ο λόγος που τοποθετήθηκαν (+video)

Ένα απίστευτο θέαμα που εντυπωσίασε, αλλά και δίχασε το κοινό! Δείτε το viral video, αλλά και για ποιον λόγο πάρθηκε αυτή η απόφαση στην Κίνα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
λέιζερ

Μία ιδιαίτερη απόφαση πήραν οι Αρχές της Κίνας τοποθετώντας λέιζερ στους αυτοκινητόδρομους. Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό, όπως θα δείτε και στο σχετικό video. Ωστόσο δεν έλειψαν και οι έντονες αντιδράσεις στα social media!

Αυτό το εντυπωσιακό θέαμα βλέπουν πλέον οι οδηγοί στην Κίνα κατά τις βραδινές ώρες, μιας και τοποθετήθηκαν λέιζερ με στόχο να παραμένουν σε επαγρύπνηση οι οδηγοί. Πράγματι, οι χαοτικές ευθείες στους δρόμους της χώρας είχαν σαν αποτέλεσμα την… χαλάρωση των οδηγών που πολλές φορές είχε τραγικές συνέπειες. Έτσι, η κυβέρνηση αναζητούσε μέτρα πρόληψης.

Τελικά, αποφασίστηκε να τοποθετηθούν αυτά τα λέιζερ, ώστε να αλλάζουν την σκοτεινή και μονότονη “ατμόσφαιρα” στους αυτοκινητόδρομους. Η εγκατάσταση έχει γίνει με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην τυφλώνει τους οδηγούς. Παρ’ όλα αυτά, υπήρξαν αντιδράσεις με πολλούς να αναφέρουν ότι τα χρώματα αποσπούν την προσοχή του οδηγού.


Το λεγόμενο “laser show” ωστόσο είναι πολύ εντυπωσιακό! Ακολουθεί το σχετικό video, το οποίο μέσα σε ελάχιστες ημέρες έχει ξεπεράσει τις 60 εκατ. προβολές.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.