“Έπιασαν” δουλειά τα ηλεκτρικά λεωφορεία στην Αττική – Το πρώτο αθόρυβο δρομολόγιο

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών επιβιβάστηκε στο πρώτο ηλεκτρικό λεωφορείο από τα συνολικά 46. Δείτε ποιο δρομολόγιο πραγματοποίησε...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ηλεκτρικά λεωφορεία

Στο πρώτο δρομολόγιο των νέων ηλεκτρικών λεωφορείων που δρομολογούνται από την Ο.ΣΥ. Α.Ε. στην Αθήνα, επιβιβάστηκε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών Γιάννη Ξιφαρά και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ο.ΣΥ Α.Ε. Στέφανο Αγιάσογλου.

Δείτε επίσης: “Εκτόξευση” ταξινομήσεων τον Απρίλιο – Η κατηγορία που επέλεξαν οι Έλληνες

“Σήμερα είναι μία σημαντική μέρα για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας. Τα ηλεκτρικά λεωφορεία κυκλοφορούν, όπως είχαμε δεσμευτεί η διοίκηση της ΟΣΥ και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, στους δρόμους της Αθήνας”, δήλωσε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.


Ο κ. Σταϊκούρας επιβιβάστηκε στο πρώτο ηλεκτρικό λεωφορείο που πραγματοποίησε το δρομολόγιο της γραμμής 909 (Άγιος Βασίλειος – Αγία Σοφία – Κρατικό Νίκαιας, ευρύτερη περιοχή Πειραιά). Και τα 140 ηλεκτρικά λεωφορεία έχουν ενσωματωθεί στο συγκοινωνιακό έργο της Πρωτεύουσας. Εξ’ αυτών, τα 46 λεωφορεία σήμερα – για πρώτη φορά – εξυπηρετούν τους πολίτες. Και τις επόμενες εβδομάδες, ο αριθμός αναμένεται να διπλασιαστεί.

Πρόκειται για σύγχρονα λεωφορεία, με χαμηλότερο αποτύπωμα σε ό,τι αφορά τις ενεργειακές επιπτώσεις και τις περιβαλλοντικές συνέπειες. Επίσης, οχήματα που εξυπηρετούν τους πολίτες με κινητικά προβλήματα.

Πηγή: yme.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.