Επιχείρηση “Κηφισός”: Ολοκληρώθηκε το πρώτο τμήμα ασφαλτόστρωσης και LED φωτισμού

Ολοκλήρωση έργων σε ένα μεγάλο τμήμα της λεωφόρου Κηφισού. Δείτε πόσα τετραγωνικά ασφαλτοστρώθηκαν μέσα σε λίγες μόλις ημέρες...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Λεωφόρος Κηφισού

Σε συνέχεια του στρατηγικού σχεδίου της Περιφέρειας για τη βελτίωση του οδικού δικτύου της Αττικής, ήδη ολοκληρώθηκε το πρώτο τμήμα των έργων για την μεταμόρφωση της λεωφόρου Κηφισού. Συνολικά ασφαλτοστρώθηκαν 65.000 τετραγωνικά μέτρα και αντικαταστάθηκε ο φωτισμός στο μεγαλύτερο τμήμα του δρόμου.

Περιφέρεια Αττικής: LED σε όλους τους δρόμους μέχρι το τέλος του έτους

Πιο συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση του αυτοκινητόδρομου στο ρεύμα προς Πειραιά, από τον κόμβο της Αττικής οδού μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο της Κωνσταντινουπόλεως – Δυρραχίου (γέφυρα Ροσινιόλ). Στο ίδιο τμήμα της λ. Κηφισού έγιναν εργασίες συντήρησης στους αρμούς των γεφυρών, ενώ ταυτόχρονα αντικαταστάθηκε ο φωτισμός στο μεγαλύτερο τμήμα του δρόμου, με νέα φωτιστικά χαμηλής κατανάλωσης και υψηλής απόδοσης Led, επιτυγχάνοντας εξοικονόμηση ενέργειας 60%.


Όλες οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν από τις 12:00 π.μ έως 06:00 π.μ χωρίς να γίνει διακοπή της κυκλοφορίας. Οι εργασίες συντήρησης και βελτιώσεως του οδικού δικτύου στους κεντρικούς άξονες της Περιφέρειας Αττικής θα συνεχιστούν και θα εντατικοποιηθούν το επόμενο διάστημα που η κυκλοφορία θα είναι πιο αραιή.

“Η προστασία της ζωής είναι για εμάς προτεραιότητα. Συνεχίζουμε τα έργα ασφαλτόστρωσης στη Λ. Κηφισού, αλλάζοντας και εκσυγχρονίζοντας έναν από τους πιο τον πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Θα συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική και με γρήγορους ρυθμούς τις ανάλογες εργασίες σε όλο το οδικό δίκτυο αρμοδιότητας μας”, επισήμανε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Αττικής.

Πηγή: patt.gov.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.