Επίσημο: Αυτή είναι η ημερομηνία του Ράλι Ακρόπολις για το 2024

Τον 10ο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της FIA για το 2024 θα αποτελέσει το Ράλι Ακρόπολις. Δείτε τις ημερομηνίες που ανακοινώθηκαν...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ράλι Ακρόπολις

Για τέταρτη διαδοχική χρονιά, το Ράλι Ακρόπολις θα διεξαχθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου (5-8), σε περίοδο που όπως αποδείχθηκε, τόσο το 2021 όσο και φέτος, ο καιρός μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα.

Δείτε επίσης: Το πιο τρομακτικό ατύχημα του φετινού Ράλι Ακρόπολις (+video) 

Το ημερολόγιο, που οριστικοποιήθηκε έπειτα από συνεδρίαση του Παγκόσμιου Συμβουλίου της FIA, θα περιλαμβάνει και το 2024 δεκατρείς αγώνες, με τους κλασικούς να πλαισιώνονται και από νέες εισόδους στο Πρωτάθλημα. Σημαντικότερες προσθήκες είναι αυτές του Ράλι Πολωνίας και του Ράλι Λετονίας, ενώ εκτός μένουν Μεξικό και Εσθονία.


Με αφορμή την ανακοίνωση της ημερομηνίας του αγώνα, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, δήλωσε: “Οι επιτυχημένες διοργανώσεις των προηγούμενων τριών ετών αποτελούν τα διαπιστευτήριά μας στη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου. Η ένταξη του Ράλι Ακρόπολις στο ημερολόγιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι της FIA και το 2024, πιστοποιεί την αναγνώριση του υψηλού επιπέδου της διοργάνωσης”.

Την αυλαία θα ανοίξει το Ράλι Μόντε Κάρλο (25-28 Ιανουαρίου) που “επιστρέφει” στην πόλη Gap στις γαλλικές Άλπεις, ενώ θα ακολουθήσει το Ράλι Σουηδίας, η μοναδική διοργάνωση στο ημερολόγιο με καθαρό χιόνι και πάγο. Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος για το 2024!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.