Επίσημο: Ανακοινώθηκε η τιμή του πρώτου “Made In Turkey” αυτοκινήτου

H ώρα που τα πρώτα αυτοκίνητα της τουρκικής TOGG θα βγουν στους δρόμους πλησιάζει! Δείτε πόσο κοστίζει το ηλεκτρικό SUV στην Τουρκία...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Τούρκικο SUV

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και στο παρελθόν, η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο τουρκικό αυτοκίνητο πλησίαζε. Τώρα, η TOGG προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση που γνωστοποιεί τόσο την τιμή του μοντέλου στην Τουρκία, όσο και την ημερομηνία που θα ξεκινήσουν οι πρώτες, εγχώριες παραδόσεις.

Το TOGG T10X, όπως ονομάζεται, είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό SUV, το οποίο θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Τουρκία και στη συνέχεια σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Εξοπλίζεται με ένα μοτέρ 218 ίππων, ενώ υπάρχουν δύο εκδόσεις που διαφοροποιούνται ως προς την χωρητικότητα της μπαταρίας. Η μικρότερη έχει χωρητικότητα 52,4 kWh και η μεγαλύτερη 88,5 kWh, με την τελευταία να προσφέρει αυτονομία που ξεπερνά τα 500 χλμ. Αργότερα θα υπάρξει και τετρακίνητη έκδοση με δύο ηλεκτροκινητήρες.

Πάμε και στην τιμή, με την τουρκική εταιρεία να προσφέρει το TOGG T10X έναντι του ποσού των 953.000 TL (τουρκικές λίρες), το οποίο με τις τρέχουσες ισοτιμίες μεταφράζεται σε περίπου 47.000 ευρώ. Πρόκειται για μία άκρως δελεαστική τιμή στην εν λόγω αγορά συγκριτικά με άλλα ηλεκτρικά C-SUV που καλείται να ανταγωνιστεί.


Η παραγωγή ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο, πέντε χρόνια μετά την φάση σχεδιασμού και οι προπαραγγελίες θα γίνονται δεκτές έως τις 27 Μαρτίου. Στόχος της TOGG είναι η παραγωγή να φτάσει στα 100.000 αυτοκίνητα ετησίως. Η μάρκα στοχεύει να παράγει έως ένα εκατ. αυτοκίνητα σε πέντε κατηγορίες έως το 2030.

Πηγή: dailysabah.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.