Επίσημο: Αντίστροφη μέτρηση για τη νέα πίστα στην Ελλάδα

"Η πίστα θα μπορεί να λειτουργεί και ως χώρος εκπαίδευσης νέων οδηγών μοτοσυκλέτας, αλλά και στελεχών της ΕΛ.ΑΣ", ανέφερε ο Λευτέρης Αυγενάκης!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Πίστα

Στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος Πελοποννήσου “200+ Έργα για την Πελοπόννησο του 2030”, υπό την παρουσία του Πρωθυπουργού, βρέθηκε ο ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Στη διάρκεια της ομιλίας του, εκτός των άλλων, αναφέρθηκε και σε μία νέα πίστα μηχανοκίνητου αθλητισμού που πρόκειται να κατασκευαστεί στην Πελοπόννησο και πιο συγκεκριμένα την Μεγαλόπολη.

“Είναι γνωστή η αγάπη της Πελοποννήσου με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Φιλοξενούσε για χρόνια και συνεχίζει να φιλοξενεί Ράλι Ακρόπολις, Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις, αλλά και αγώνες Motocross”, ανέφερε στην αρχή της ομιλίας του ο Λευτέρης Αυγενάκης. Η νέα πίστα μηχανοκίνητου αθλητισμού θα ενδείκνυται για Motocross, Mountain Bike 4×4 και άλλες δράσεις, όπως εκμάθηση μηχανοκίνητων αθλημάτων και Οδικής Ασφαλείας στη Μεγαλόπολη

Η νυν πίστα Motocross κατασκευάστηκε το 1994 και βρίσκεται στον ευρύτερο χώρο των επιφανειακών ορυχείων λιγνίτη στο οροπέδιο-κοιλάδα της Μεγαλόπολης, νότια της κοινότητας Πλάκας. Συνολικά καταλαμβάνει έκταση 93 στρεμμάτων, εκ των οποίων τα 51 είναι ο ευρύτερος αγωνιστικός χώρος και τα υπόλοιπα εξυπηρετούν τους αθλητές (χώρος στάθμευσης), τους θεατές και τους διοργανωτές.


Η νέα πίστα θα αποτελεί τη βάση για τη φιλοξενία διεθνών διοργανώσεων μηχανοκίνητου αθλητισμού, ιδιαίτερα για την αγωνιστική μοτοσυκλέτα, το mountain bike, αλλά και τα οχήματα 4×4. Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, η πίστα θα μπορεί να λειτουργεί ως χώρος εκπαίδευσης νέων οδηγών μοτοσυκλέτας, αλλά και στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. Επιπλέον, η εγκατάσταση θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεξαγωγή ειδικών εκπαιδεύσεων και σεμιναρίων οδικής ασφάλειας, καθώς και για εκθέσεις και επιμορφωτικές εκδηλώσεις, με θέμα τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, αλλά και ζητήματα ενδιαφέροντος της τοπικής κοινωνίας.

Πηγή: gga.gov.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.