Η πιο ονειρική, ιδιωτική πίστα στον κόσμο – Σε ποια χώρα βρίσκεται

Δύσκολα μπορεί να πιστέψει κανείς ότι αυτό που βλέπουμε ανήκει σε έναν και μόνο ιδιώτη. Μία πίστα βγαλμένη από τα πιο τρελά μας όνειρα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
The Magarigawa Club

Για πολλούς είναι όνειρο ζωής να επισκεφθούν και να οδηγήσουν σε μία από τις πιο γνωστές πίστες του κόσμου. Για άλλους πάλι, όνειρο είναι η δημιουργία μίας δικιάς του πίστας… και όπως φαίνεται τα καταφέρνουν. Αυτό το αριστούργημα που θα δείτε στο video, είναι ιδιωτική πίστα και με εξαψήφιο ποσό μπορείτε να πάρετε άδεια εισόδου για το υπόλοιπο της ζωής σας.

Δείτε επίσης: Ο κινητήρας που επιστρέφει μετά από 30 χρόνια – Ακούστε τον για πρώτη φορά

Ονομάζεται “The Magarigawa Club” και βρίσκεται στην Ιαπωνία, κάτι περισσότερο από μία ώρα μακριά από το Τόκιο. Έχει θέα στο εμβληματικό όρος Fuji και το μήκος της αγγίζει τα 3,5 χιλιόμετρα. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, ότι θυμίζει περισσότερο πίστα που θα μπορούσε να προστεθεί στο καλεντάρι της Formula 1… παρά ιδιωτική δημιουργία. Η δε χάραξη αποτελείται από 22 στροφής και μία μεγάλη ευθεία 800 μέτρων. Όσο για τις υψομετρικές της, το 20% του συνολικού τμήματος είναι ανηφορικό και το 16% κατηφορικό.


Ασφαλώς, δεν είναι μόνο το μέγεθος που εντυπωσιάζει, αλλά και οι υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις που “συνοδεύουν” την πίστα. Εκεί βρίσκονται πέντε βίλες με τέσσερις θέσεις parking η κάθε μία από αυτές, οι οποίες έχουν ήδη πωληθεί σε άλλους ιδιώτες.

Βέβαια, αν διαθέτετε το ποσό των 234.000 δολαρίων, τότε μπορείτε να αποκτήσετε πάσο εισόδου στην πίστα για εφ’ όρου ζωής. Με αυτόν τον τρόπο, πέρα από την επίσκεψη στην πίστα, θα έχετε πρόσβαση σε εγκαταστάσεις spa, πισίνα, αίθουσες γυμναστηρίων και ένα πολυτελές εστιατόριο. Μέχρι σήμερα έχουν πωληθεί οι 100 συνδρομές εφ’ όρου ζωής και απομένουν άλλες πενήντα. Συνεπώς, αν ενδιαφέρεστε, καλό θα είναι να βιαστείτε!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.