Έπος: Τετραρότορο Mazda RX-7 με κάτι από… Nissan GT-R (+video)

Τέσσερις ρότορες με τελική ισχύ που ξεπερνά κατά πολύ τους 1.000 ίππους! Ένα "τρελό" Mazda RX-7, δείτε το κοινό του στοιχείο με το Nissan GT-R...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mazda RX-7

Ο σοφός λαός λέει πως το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Αυτό ισχύει 100% στην περίπτωση του εικονιζόμενου Mazda RX-7 του Rob Dahm. Αυτό το project είναι σε εξέλιξη έξι χρόνια τώρα, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα έφτασε στην ολοκλήρωση.

Twin-Scroll: Η καινοτομία του Mazda RX-7 που έφερε επανάσταση στα turbo

Το Mazda RX-7 FD ξεκίνησε ως τριρότορο, αλλά στη συνέχεια απέκτησε έναν επιπλέον ρότορα. Και αυτό δεν ήταν το δύσκολο μέρος του εγχειρήματος. Το παλαβό είναι πως ενσωματώθηκε η τετρακίνηση του Nissan GT-R. Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, πόσο «κόψε – ράψε» έπρεπε να γίνει στο πάτωμα του RX-7 για να προσαρμοστεί η 4κίνηση.


Όμως ο επιμένων νικά και ο Dahm μπορεί να περηφανεύεται πως δημιούργησε το πρώτο τετραρόροτο και τετρακίνητο RX-7 στα χρονικά! Μηχανικά τώρα το RX-7 του Dahm αποδίδει 1.257 ίππους, νούμερο αυξημένο κατά 300+ ίππους από όσους απέδιδε το θρυλικό αγωνιστικό Mazda 787B που είχε κερδίσει τις 24 ώρες του Le Mans το 1991.

Το αυτοκίνητο παρουσιάστηκε στην έκθεση SEMA και στο video που ακολουθεί θα δείτε ένα σύντομο ιστορικό του, αλλά και το πώς πήγε στην έκθεση. Ακολουθεί το σχετικό video, μεταφερθείτε στο στιγμιότυπο 3.50 για να ακούσετε το τετραρότορο Mazda RX-7.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.