Έρχεται ηλεκτρική όπισθεν για όλες τις… μοτοσυκλέτες

Αυτό τουλάχιστον δείχνουν πατέντες που κατατέθηκαν από την Michelin και δεν άργησαν φυσικά να τραβήξουν πάνω τους και τα "φώτα της δημοσιότητας".

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ηλεκτρική όπισθεν για μοτοσυκλέτες Michelin

Η όπισθεν στις μοτοσυκλέτες δεν είναι κάτι άγνωστο, τόσο σε εκείνες που φέρουν κινητήρα εσωτερικής καύσης όσο βέβαια και στις ηλεκτρικές, όπου είναι σαφώς πιο εύκολο για να εφαρμοστεί κάτι τέτοιο. Στις μοτοσυκλέτες με θερμικό μοτέρ, τα μοντέλα που φέρουν συνήθως όπισθεν -μέσω λειτουργίας της μίζας τους- ανήκουν στην βαριά κατηγορία των μεγάλων Tourer και κάνουν έτσι η ζωή των αναβατών τους σημαντικά πιο εύκολη. Ωστόσο πατέντες που φέρεται να έχει καταθέσει η Michelin προς κατοχύρωση δείχνουν έναν νέο τύπο ηλεκτρικής όπισθεν, ο οποίος θα μπορεί να τοποθετηθεί αυτοβούλως σε πολλούς και διαφορετικούς τύπους μοτοσυκλετών.

Διαβάστε επίσης: Η BMW R 18 “Spirit of Passion” δεν είναι μία ακόμη custom

Ουσιαστικά πρόκειται για έναν “λασπωτήρα” που τοποθετείται στον πίσω τροχό και εδράζει επάνω στο ψαλίδι. Κάτω από τον λασπωτήρα υπάρχει ένα μικρό ηλεκτρικό μοτέρ που πλαισιώνεται από κυλίνδρους, τοποθετημένο επάνω σε βάσεις οι οποίες τους επιτρέπουν να έρχονται σε επαφή με το ελαστικό. Χάρη στις ρυθμιζόμενες βάσεις του λασπωτήρα, το ηλεκτρικό μοτέρ μπορεί να ρυθμιστεί στη σωστή απόσταση για τη λειτουργία του ανεξάρτητα από τις διαστάσεις του πίσω τροχού.


Διαβάστε επίσης: Δοκιμή ανανεωμένο Suzuki V-Strom 1050 XT

Από ό,τι καταλαβαίνουμε οι μπαταρίες που φέρει το σύστημα είναι ανεξάρτητες από την κύρια μπαταρία της μοτοσυκλέτας και μπορούν να επαναφορτιστούν κατά την κανονική της κίνηση, ενώ υπάρχει και εναλλακτικό σχέδιο τοποθέτησης με το ηλεκτρικό μοτέρ να βρίσκεται πάλι να εδράζεται στο ψαλίδι αλλά στο εμπρός μέρος του τροχού. Καθόλου άσχημη ιδέα από τη Michelin που δείχνει να έχει και δυναμική για να μπει στην ευρεία παραγωγή.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]