Έρχεται όφελος έως και 10.000 ευρώ – Αύξηση για τους ιδιώτες στο “Κινούμαι Ηλεκτρικά 3”

Ακόμα υψηλότερη θα είναι η ενίσχυση του "Κινούμαι Ηλεκτρικά 3" για τους ιδιώτες που θα αγοράσουν ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Οι πρώτες πληροφορίες...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Κινούμαι Ηλεκτρικά 3

Η ώρα για το νέο πακέτο ενίσχυσης για όσους αγοράσουν αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο πλησιάζει. Ο λόγος για το “Κινούμαι Ηλεκτρικά 3”, το οποίο θα είναι ενισχυμένο σύμφωνα με τον Χρήστο Σταϊκούρα, Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών. Πάμε να δούμε τι ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον “Ελεύθερο Τύπο”.

Δείτε επίσης: Ταξίδι στον αυτοκινητόδρομο με ηλεκτρικό – 650 χλμ. με το Skoda Enyaq

Ο Υπουργός ανέφερε πως από τον Νοέμβριο του 2023 έχει καταβληθεί το ποσό του “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2” σε 7.772 δικαιούχους. Πλέον, το εν λόγω “πακέτο” ενίσχυσης έχει ολοκληρωθεί και τώρα πλησιάζει η ώρα του “Κινούμαι Ηλεκτρικά 3”, το οποίο έρχεται ενισχυμένο για τους ιδιώτες. Αυτή ακριβώς είναι και η μεγαλύτερη διαφορά. Βασική διαφοροποίηση στο νέο “πακέτο” θα είναι η αύξηση του ανώτατου ορίου επιδότησης για τα φυσικά πρόσωπα και στη μείωση για τα νομικά πρόσωπα. Πιο συγκεκριμένα:


Κινούμαι Ηλεκτρικά

Για ιδιώτες:
-Aυξάνεται το ανώτατο όριο ενίσχυσης για αγορά/μίσθωση αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου σε 9.000 ευρώ από 8.000 ευρώ στον β’ κύκλο.
-Αυξάνεται η επιδότηση απόσυρσης παλαιού αυτοκινήτου, από 1.000 ευρώ που ήταν στον προηγούμενο κύκλο του προγράμματος. Αυτό σημαίνει ότι για ιδιώτες η συνολική ενίσχυση θα ξεπεράσει ουσιαστικά τα 10.000 ευρώ.
-Παραμένει και η επιδότηση 500 ευρώ για τον φορτιστή του Ι.Χ.

Για νομικά πρόσωπα:
-Μειώνεται το ανώτατο ποσό ενίσχυσης για αγορά/μίσθωση αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου από 8.000 σε 6.000 ευρώ για 1 έως 20 αυτοκίνητα. Για 21 αυτοκίνητα και άνω μειώνεται από τα 6.000 στα 4.000 ευρώ.

Πηγή: eleftherostypos.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.