Έρχεται το νέο MPV των Σουηδών

Το νέο Volvo EM90 είναι το νέο αμιγώς ηλεκτρικό MPV που θα αποκαλυφθεί σε όλο τον κόσμο στις 12 Νοεμβρίου και είναι το πρώτο μοντέλο της εταιρείας στην κατηγορία.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέο Volvo EM90 MPV 2023

Σύμφωνα με τη Volvo, όπως και κάθε μοντέλο της έτσι και το νέο EM90 κατασκευάζεται γύρω από έναν ισχυρότατο κλωβό ασφαλείας, φτιαγμένο από διάφορους τύπους χάλυβα υπερυψηλής αντοχής, συμπεριλαμβανομένου βοριούχου χάλυβα, που βοηθά να απορροφηθεί η ισχύς μίας πιθανής σύγκρουσης με αποτελεσματικό τρόπο.

Διαβάστε επίσης: Νέο κέντρο δοκιμών λογισμικού στη Σουηδία από τη Volvo

Μέσα στην καμπίνα, η βέλτιστη τοποθέτηση των αερόσακων συμβάλλει στην αποτελεσματική προστασία των επιβατών. Οι διπλές εμπρός κολόνες (A-pillars) παρέχουν πολύ καλή ορατότητα στον οδηγό, ενώ συνεισφέρουν στη στιβαρότητα του πλαισίου, προσφέροντας αίσθηση άνεσης, σιγουριάς και ελέγχου πίσω από το τιμόνι.


Η αίσθηση εμπιστοσύνης και ελέγχου ενισχύεται περαιτέρω χάρη στο Safe Space Technology: πρόκειται για μία ευρεία σειρά συστημάτων ασφαλείας και προηγμένης υποβοήθησης οδηγού στο EM90. Με τη χρήση λογισμικού και ενός πλήρους σετ αισθητήρων που αποτελείται από κάμερες υψηλής ευκρίνειας, κάμερες surround με περιφερειακή λήψη, ραντάρ χιλιοστομετρικού κύματος και υπερηχητικούς αισθητήρες, οι προηγμένες λειτουργίες υποβοήθησης υποστηρίζουν τον οδηγό στην αποφυγή συγκρούσεων σε πραγματικές συνθήκες.

Διαβάστε επίσης: Δείτε που ξεκινά δρομολόγια το νέο υβριδικό λεωφορείο Volvo 7900

Παράλληλα το EM90 φέρει τις πιο προηγμένες τεχνολογίες προστασίας της Volvo για την μπαταρία του συμπεριλαμβανομένης μίας ισχυρής δομής από χάλυβα και αλουμίνιο που εξασφαλίζει ασφαλή και σταθερή συμπεριφορά σε περίπτωση σύγκρουσης.

Στο εσωτερικό του EM90 η Volvo εστίασε και στο ευ ζην οδηγού και επιβατών με το σκανδιναβικής έμπενυσης κινούμενο σαλόνι να παρέχει απόλυτη άνεση και ευζωία σύμφωνα με την εταιρεία. Χάρη στο μεγάλο πλάτος της καμπίνας, τον άνετο χώρο για τα πόδια, καθώς και σε πλειάδα έξυπνων λύσεων αποθήκευσης, το EM90 προσφέρει ένα ευρύχωρο και έξυπνο εσωτερικό για όλους.

To EM90 δεν είναι μόνο ένα σκανδιναβικό κινούμενο σαλόνι, αλλά και… κινητή ιδιωτική αίθουσα συναυλιών όπως λέει χαρακτηριστικά η Volvo. Συνολικά 21 ηχεία της Bowers & Wilkins ενσωματώνονται σε όλη την καμπίνα και μέσα στα προσκέφαλα των εμπρός καθισμάτων, προκειμένου να προσφέρουν τρισδιάστατο ήχο υψηλής πιστότητας και να δημιουργήσουν την απόλυτη ηχητική εμπειρία μέσα στο EM90, με την υποστήριξη ισχύος 2.460W.

Παράλληλα, το Volvo EM90 προσφέρεται με τεχνολογία καθαρισμού του αέρα στον στάνταρ εξοπλισμό του. Ανεξάρτητα από το ταξίδι ο αέρας μέσα στο EM90 είναι πιο καθαρός σε σχέση με τον αέρα έξω. Ο προ-ιονισμός και ένα φίλτρο από ίνες στο σύστημα καθαρισμού αέρα μπορούν να αφαιρέσουν έως και το 95% όλων των μικροσωματιδίων PM 2.5.

Το EM90 ξεκινά να πωλείται αρχικά στην Κίνα και θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου 2023, οπότε και η Volvo θα moiraste;i περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.