Έρχεται το πρώτο CVT κιβώτιο για ηλεκτρικά από την Bosch

Θέμα χρόνου ήταν να παρουσιαστεί ένα CVT κιβώτιο (συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων) για ηλεκτρικά μοντέλα με την Bosch να μας δείχνει τη δική της πρόταση.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Bosch CVT κιβώτιο για ηλεκτρικά 2021

Η τεράστια ροπή που αποδίδουν οι ηλεκτρικοί κινητήρες σχεδόν με το “καλημέρα” επιτρέπει στους κατασκευαστές να χρησιμοποιούν κιβώτια μιας σχέσης, τα οποία έχουν τα καλά αλλά και τα κακά τους. Η απλότητα της κατασκευής και το χαμηλό βάρος που τα συνοδεύει συγκαταλέγονται στα θετικά τους στοιχεία με την υψηλή κατανάλωση σε ρεύμα από τα ηλεκτρικά μοτέρ όταν αυτά πλησιάζουν (σχετικά εύκολα είναι η αλήθεια) στο όριο της περιστροφής τους να αποτελεί και το κύριο μελανό σημείο της εφαρμογής τους.

Διαβάστε επίσης: Το απίθανο κιβώτιο της Toyota (+video)

Η Bosch θέλει να δώσει μια λύση στο παραπάνω ζήτημα της κατανάλωσης παρουσιάζοντας σε πειραματική μορφή ένα CVT κιβώτιο το οποίο συνεργάζεται με ηλεκτρικό μοτέρ. Οι Γερμανοί φαίνεται να πιστεύουν ότι αυτή η εφαρμογή έρχεται να δώσει πολλές λύσεις ταυτόχρονα, τόσο στο κομμάτι της κατανάλωσης με σταθερή ταχύτητα όσο και στην έλξη; ένα κιβώτιο που μεταβάλλει διαρκώς τις σχέσεις του επιλέγοντας για κάθε περίσταση την ιδανική μπορεί να βελτιώσει και την δυνατότητα ενός ηλεκτρικού μοτέρ να τραβά μεγάλα φορτία με άνεση και σε μια ανηφόρα, περιορίζοντας παράλληλα την κατανάλωση του.

Η Bosch, χωρίς να βάζει ιδιαίτερη φαντασία, αποκαλεί εύστοχα τουλάχιστον το κιβώτιο της CVT4EV, λέγοντας παράλληλα ότι η εφαρμογή του αυξάνει την αποδοτικότητα του κινητήρα κατά 4%, ενώ ανάλογα με τις απαιτήσεις μπορεί να προσφέρει περισσότερη ροπή -μέσω υποπολλαπλασιασμού των σχέσεων- καλύτερη επιτάχυνση ή ακόμη και μεγαλύτερη τελική ταχύτητα. Οι Γερμανοί αναφέρουν επίσης πως το κιβώτιο θα μπορούσε να εφαρμοστεί σε πάρα πολλά οχήματα: από campers έως και σπορ κατασκευές.

Διαβάστε επίσης: CopterPacκ, το ηλεκτρικό ελικόπτερο… πλάτης (+video)

Μένει να δούμε τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσουν οι Γερμανοί μέχρι να φέρουν το κιβώτιο τους στην παραγωγή αλλά και το κόστος που θα έχει, το οποίο δεν αναμένεται και χαμηλό, ειδικά απέναντι στα υπάρχοντα κιβώτια μιας σχέσης. Μεγάλο ρόλο σε αυτό θα παίξουν και τα υλικά από τα οποία θα είναι κατασκευασμένοι οι ιμάντες του κιβωτίου που θα πρέπει να μπορούν να αντέχουν την τεράστια ροπή που αποδίδουν οι ηλεκτρικοί κινητήρες, η οποία έρχεται μάλιστα με σχεδόν ακαριαίο τρόπο.

Τέλος, το γεγονός ότι οι άνθρωποι της Bosch χρησιμοποιούν ένα VW Golf για να δοκιμάσουν το νέο τους CVT κιβώτιο, μπορεί τελικά να μην είναι και τόσο “τυχαίο”…

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.