Έρχεται το πρώτο MINI “Made in Germany”

Το εργοστάσιο του BMW Group στη Λειψία της Γερμανίας προετοιμάζεται για να φιλοξενήσει την παραγωγή του νέου και αμιγώς ηλεκτρικού MINI Countryman.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ηλεκτρικό MINI Countryman 2023

Το πλήρως ηλεκτρικό μέλλον της MINI θα ξεκινήσει το 2023, μεταξύ άλλων, με το νέο MINI Countryman στο εργοστάσιο του BMW Group στη Λειψία και αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ένα μοντέλο MINI θα παράγεται εξ ολοκλήρου στη Γερμανία.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το πρώτο cabrio ΜΙΝΙ που δεν εκπέμπει ρύπους

Το απαλλαγμένο από εκπομπές ρύπων all-rounder όχημα εναρμονίζεται πλήρως με το βιώσιμο πνεύμα του εργοστασίου της Λειψίας, που αποτελεί μία από τις πιο σύγχρονες και φιλικές προς το περιβάλλον εγκαταστάσεις παραγωγής αυτοκινήτων στον κόσμο.


Στο πλαίσιο του πιλοτικού προγράμματος της εταιρείας για τη δημιουργία ενός “πράσινου εργοστασίου”, τίθεται σε εφαρμογή μια μακροπρόθεσμη στρατηγική βιωσιμότητας για την παραγωγή και κατανάλωση ενέργειας.

Διαβάστε επίσης: Ρεκόρ πωλήσεων για τα ηλεκτρικά της MINI το 2022

Το νέο MINI Countryman θα βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής στη Λειψία μαζί με τις BMW Σειρά 1, Σειρά 2 Gran Coupé και Σειρά 2 Active Tourer. Ως εκ τούτου, η μονάδα γίνεται το πρώτο εργοστάσιο όπου κατασκευάζονται μαζί οχήματα μαρκών BMW και MINI, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη μέγιστη ευελιξία του. Η παραγωγή του αναμένεται να ξεκινήσει από τα τέλη του 2023.

“Είμαστε ευτυχείς που μπορούμε να παραδώσουμε στους πελάτες μας το πρώτο MINI “Made in Germany” με μηδενικό ισοζύγιο διοξειδίου του άνθρακα χάρη στην προμήθεια βιώσιμης ενέργειας του εργοστασίου. Με αυτόν τον τρόπο, το νέο αμιγώς ηλεκτρικό MINI Countryman καταδεικνύει αυτό που αντιπροσωπεύει η μάρκα: ηλεκτρική αίσθηση go-kart και ισχυρή εστίαση στο ελάχιστο περιβαλλοντικό αποτύπωμα”, δηλώνει η Stefanie Wurst, επικεφαλής της MINI.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.