Ηλεκτρική Lancia Delta Integrale: Φυσική εξέλιξη ή ιεροσυλία;

Η αποδοχή της Lancia Delta Integrale είναι τεράστια ακόμα και σήμερα. Έτσι μία γαλλική εταιρεία αποφάσισε να δημιουργήσει την ηλεκτρική της εκδοχή...

Βρείτε μας στο

Η Lancia Delta Integrale είναι ένα θρυλικό αυτοκίνητο και πολλοί θα ήθελαν μία σύγχρονη εκδοχή της από την ιταλική φίρμα. Επειδή, όμως, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει πραγματικότητα, άλλες εταιρείες έχουν φροντίσει ώστε να έρθει κάποια στιγμή η αναβίωσή της.

Διαβάστε επίσης: Στο σφυρί Lancia Delta Integrale που έχει ακόμα τις ζελατίνες

Ενδεικτικό παράδειγμα είναι η Evoluzione GT που προετοιμάζει εδώ και αρκετό καιρό μία ομάδα μηχανικών στην Ιταλία. Μία δεύτερη προσπάθεια θα ακολουθήσει σύντομα με αρκετά διαφορετική φιλοσοφία. Ο ιδρυτής της εταιρείας, GCK Guerlain Chicherit, ο οποίος τυγχάνει να είναι και επαγγελματίας οδηγός, έχει τα δικά του σχέδια για τη Lancia Delta Integrale του μέλλοντος.

Ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η ομάδα του θα δημιουργήσει μία ηλεκτρική Integrale. Πολλοί ίσως σπεύσουν να χαρακτηρίσουν αυτή την πρωτοβουλία ως ιεροσυλία. Ωστόσο, ο εμπνευστής πιστεύει ότι κάτι τέτοιο θα γνωρίσει μεγάλη επιτυχία. Το αυτοκίνητο θα μπορεί να χρησιμοποιείται καθημερινά χωρίς περιβαλλοντικούς περιορισμούς.

Video: Η Lancia Delta Integrale… όπως της αξίζει!

Οι μηχανικοί της GCK Guerlain Chicherit εργάζονται ήδη πάνω στη συγκεκριμένη μετατροπή. Αυτό σημαίνει πως το e-integrale δε θα αργήσει να αποκαλυφθεί. Οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν μέσα στον Οκτώβριο, ωστόσο η εταιρεία δεν έχει δώσει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τον ηλεκτροκινητήρα, ή την ημερομηνία που θα είναι διαθέσιμο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο μέλλον θα δούμε μετατροπές και άλλων θρύλων της αυτοκίνησης από τη γαλλική εταιρεία, όπως το Ford Escort και το Audi Quattro.