Έρχεται Subaru Impreza WRX και θα είναι πανίσχυρο

Στην Ιαπωνία τα μέσα ενημέρωσης που ασχολούνται με το αυτοκίνητο αναφέρουν πως μέσα στο 2020 θα είναι έτοιμο το νέο Subaru Impreza WRX.

Βρείτε μας στο

Σύμφωνα με τους Ιάπωνες δημοσιογράφους του ειδικού τύπου, η Subaru είναι έτοιμη να επαναφέρει στο προσκήνιο τις κορυφαίες εκδόσεις του Impreza, οι οποίες θα φέρουν φυσικά τα διακριτικά WRX και WRX STI.Οι πληροφορίες από την χώρα του ανατέλλοντος ηλίου αναφέρουν πως το νέο μοντέλο θα βασίζεται φυσικά στη νέα πλατφόρμα “Subaru Global” και θα το δούμε επισήμως στα μέσα του 2020.

Το νέο Subaru Impreza (στην παραπάνω εικόνα βλέπουμε το πρωτότυπο που είχε παρουσιαστεί στο παρελθόν από τη μάρκα) θα έχει κάτω από το καπό του turbo βενζινοκινητήρα 2.4 λτ. ο οποίος είναι πολύ πιθανό να ξεπερνά τους 400 ίππους και θα είναι φυσικά τετρακίνητο.

Μένει να δούμε αν τελικά τα ιαπωνικά δημοσιεύματα θα επιβεβαιωθούν.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr