Έρχονται 100 νέα full-hybrid περιπολικά – Αυτά είναι τα κριτήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Κοντά στην απόκτηση 100 νέων full-hybrid περιπολικών βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ! Δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θέλει να έχουν...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Περιπολικά

Στην έναρξη δημόσιου διαγωνισμού για την απόκτηση 100 νέων full-hybrid περιπολικών προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία. Η διακήρυξη ηλεκτρονικού διαγωνισμού δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της. Πάμε να δούμε τα κριτήρια της ΕΛ.ΑΣ., η οποία δηλώνει με ακρίβεια τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θέλει να έχουν τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα.

Όπως αναφέρει η σχετική διακήρυξη, η Ελληνική Αστυνομία ενδιαφέρεται αποκλειστικά για καινούρια, full υβριδικά αυτοκίνητα, δηλαδή μοντέλα που κινούνται με θερμικό κινητήρα, αλλά και με ηλεκτρική ενέργεια στο αστικό περιβάλλον για λίγα χιλιόμετρα. Η παρούσα σύμβαση χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης
2021-2025). Η συνολική εκτιμώμενη αξία είναι 32.258 ευρώ ανά όχημα, συμπεριλαμβανομένων κρατήσεων, δαπανών, άνευ ειδικού τέλους ταξινόμησης οχημάτων & άνευ Φ.Π.Α.).

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά που αναζητεί η ΕΛ.ΑΣ.
Η Ελληνική Αστυνομία αναφέρεται σε καινούρια αυτοκίνητα πλήρους υβριδικής τεχνολογίας (Full Hybrid) τα οποία ανήκουν στην κατηγορία SUV και φέρουν μεταξόνιο τουλάχιστον 2.600 χλστ. Επίσης, η απόσταση από το έδαφος πρέπει να υπερβαίνει τα 160 χλστ. και ο όγκος για τις αποσκευές να ξεπερνά τα 370 λίτρα. Όσο για την ασφάλεια, τα οχήματα θα πρέπει να έχουν γενικό επίπεδο Ασφαλείας τουλάχιστον πέντε (5) Αστέρων, σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφαλείας Οχημάτων EuroNCAP.


Σχετικά με το υβριδικό σύστημα, να διαθέτουν θερμικό κινητήρα βενζίνης με χωρητικότητα από 1.480 κ.εκ. έως 2.000 κ.εκ. Επίσης, η συνδυαστική ισχύς να φτάνει τουλάχιστον στους 135 ίππους και η ροπή στα 200 Nm, ενώ η μέση τιμή της κατανάλωσης να μην ξεπερνά τα 5,5 λτ./100 χλμ. βάσει του προτύπου WLTP. Όσο για τις επιδόσεις, τα 0-100 χλμ./ώρα να έρχονται σε λιγότερο από 11 δλ. (χωρίς τον πρόσθετο εξοπλισμού περιπολικού) και η τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 160 χλμ./ώρα.

Εικόνα αρχείου

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.