Έρευνα: Αυτή είναι η No.1 εταιρεία αυτοκινήτων σε αξία για το 2022

Δύο εταιρείες αυτοκινήτων μέσα στην κορυφαία δεκάδα του κόσμου! Πάμε να δούμε ποιες είναι αυτές που "φιγουράρουν" ανάμεσα σε άλλους κολοσσούς...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
πολυτιμότερη εταιρεία

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η εταιρεία Intebrand ανακοίνωσε τις 100 μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου σε αξία για το έτος 2021. Όπως συμβαίνει σχεδόν κάθε χρόνο, στις πρώτες θέσεις φιγουράρουν μεταξύ άλλων και αρκετές κατασκευάστριες εταιρείες του χώρου των αυτοκινήτων.

Ξεκινώντας από αυτές, στην πρώτη θέση εξακολουθεί να βρίσκεται η Toyota (59,757 δισ. δολάρια), πίσω της ακολουθεί η Mercedes-Benz (56,103 δισ.) και η κορυφαία τριάδα ολοκληρώνεται με την Tesla (48,002 δισ.). Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η αμερικανική εταιρεία πέρασε μπροστά από την BMW, που “έπεσε” στην τέταρτη θέση, αν και η αξία της τελευταίας αυξήθηκε στα 46,331 δισ. (+11% συγκριτικά με πέρυσι).


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, βέβαια, έχει να δούμε και τις πρώτες εταιρείας ανεξάρτητα από το είδος ή τις υπηρεσίες που εμπορεύονται. Στην πρώτη θέση, λοιπόν, βρίσκεται η Apple, η οποία με αξία 482,215 δισ. δολάρια γίνεται η πολυτιμότερη εταιρεία του πλανήτη. Ακολουθεί η Microsoft (278,288 δισ.) και στην τρίτη θέση βρίσκεται η Αmazon (274,819 δισ.).

Κάπου εδώ, αξίζει να τονίσουμε ότι η πολυτιμότερη μάρκα αυτοκινήτων (Toyota) καταλαμβάνει την 6η θέση της συνολικής κατάταξης, ενώ δύο θέσεις πιο πίσω βρίσκεται η Mercedes. Αυτές είναι η δύο εταιρείες αυτοκινήτων που βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα.

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την αναλυτική κατάταξη των 100 πολυτιμότερων εταιρειών του πλανήτη.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.