Έρευνα: Ένας στους 5 νέους έχει κάνει video-κλήση ενώ οδηγούσε

Έντονο προβληματισμό δημιουργεί μία νέα έρευνα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, οι νέοι χρησιμοποιούν κατά κόρον το κινητό την ώρα που οδηγούν...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Κινητό

Σε μία κατάσταση έκτακτης ανάγκης κατά την οδήγηση, μερικά χιλιοστά του δευτερολέπτου αρκούν για να συμβεί το κακό. Οι νέοι δείχνουν να μην το έχουν αντιληφθεί ακόμα σύμφωνα με νέα έρευνα.

Έρευνα: Προβληματισμός σχετικά με τις οθόνες ψυχαγωγίας

Μεγάλο προβληματισμό δημιουργούν τα αποτελέσματα της έρευνας “RAC 2020”. Σύμφωνα με την τελική έκθεση, ένας στους πέντε νέους έχει συμμετάσχει σε video κλήση την ώρα που οδηγούσε. Αναλυτικότερα, θετικά απάντησε το 18% των οδηγών του Ηνωμένου Βασιλείου που ανήκουν στην ηλικιακή κατηγορία 17-24.


Σημαντικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη δημιουργεί η έντονη δημοφιλία εφαρμογών όπως το Messenger, το Facetime και άλλες αντίστοιχες εφαρμογές. Βέβαια, ακόμα πιο επικίνδυνο είναι το γεγονός ότι σχεδόν ένας στους 10 οδηγούς (9%) της ίδιας ηλικιακής κατηγορίας έχουν παίξει παιχνίδια στο κινητό την ώρα που βρίσκονταν πίσω από το τιμόνι.

Ευτυχώς στις υπόλοιπες ηλικίες, το αποτέλεσμα ήταν σχετικά πιο ενθαρρυντικό. Μόλις το 8% των οδηγών που ανήκουν στις υπόλοιπες ηλικιακές κατηγορίες ανέφεραν ότι έχουν χρησιμοποιήσει το κινητό τηλέφωνο για κάποια video κλήση την ώρα που οδηγούσαν.

Έρευνα: Τα καινούρια μοντέλα που οι ιδιοκτήτες πωλούν πριν κλείσουν χρόνο

Αναγνωρίζοντας την επικινδυνότητα μίας τέτοιας κατάστασης, το 79% των Βρετανών που ερωτήθηκαν, απάντησαν ότι πρέπει να γίνεται σχετικός έλεγχος από τις αρχές. Ένα μέτρο που θα μπορούσε να εφαρμοστεί είναι οι κάμερες που θα “συλλαμβάνουν” επ’ αυτοφώρω τον οδηγό τη στιγμή που χρησιμοποιεί το κινητό τηλέφωνο. Το συγκεκριμένο μέτρο έχει ήδη εφαρμοστεί στην Αυστραλία.

Τα αποτελέσματα προέκυψαν έπειτα από συμμετοχή 3.000 οδηγών από τη Μεγάλη Βρετανία και πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική μελέτη από την επίσημη ιστοσελίδα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.