Έρευνα: Οι καλύτεροι κατασκευαστές αυτοκινήτων για το 2023

Πέρα από την αξιοπιστία, λήφθηκαν υπόψιν επιδόσεις πέδησης, ασφάλειας, αλλά και οικονομίας καυσίμου. Δείτε ποιες εταιρείες βρέθηκαν στην κορυφή της έρευνας!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
έρευνα

Μία νέα έρευνα του “Customer Supports” έρχεται να δώσει μία σφαιρική εικόνα για τα μοντέλα του 2023. Συνολικά αξιολογήθηκα 32 μάρκες, με τα αυτοκίνητά τους να αξιολογούνται τόσο στην συμπεριφορά τους στον δρόμο, όσο και στην αξιοπιστία και την ικανοποίηση των πελατών. Πάμε να δούμε τις κορυφαίες εταιρείες και όχι μόνο!

Έρευνα αξιοπιστίας: Ιαπωνικά και κορεάτικα στην κορυφή!

Ξεκινώντας από τις κορυφαίες εταιρείες, στην πρώτη θέση συναντάμε την BMW, η οποία είναι και η μοναδική εκπρόσωπος της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Από εκεί και πέρα, η κορυφαία πεντάδα συμπληρώνεται από τρεις εταιρείες ιαπωνικής καταγωγής και την MINI. Πιο συγκεκριμένα, η Subaru βρίσκεται στην δεύτερη θέση, η MINI στην τρίτη, η Lexus στην τέταρτη και η Honda στην πέμπτη. Αντιθέτως, στις πέντε τελευταίες θέσεις βρίσκονται με σειρά κατάταξης οι Mitsubishi, Alfa Romeo, Jaguar, Jeep και τελευταία με την χειρότερη θέση η Land Rover.

Η έρευνα του “Customer Supports” ξεκαθαρίζει ότι αξιολογήθηκαν οι επιδόσεις στον δρόμο (πέδησης, άνεσης, οικονομίας καυσίμου κτλ.), αλλά και η βαθμολογία από έρευνες αξιοπιστίας και ικανοποίησης πελατών. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η BMW βρέθηκε στην κορυφή για πρώτη φορά στην ιστορία της, ενώ η δεύτερη Subaru είχε βρεθεί στην πρώτη θέση την περασμένη χρονιά.

“Παρά το γεγονός ότι η BMW πήρε το προβάδισμα, οι καταναλωτές δεν χρειάζεται να στραφούν αποκλειστικά στις πολυτελείς μάρκες για να αποκτήσουν ένα όχημα υψηλής ποιότητας”, ανέφερε η Consumer Reports.

Πηγή: consumerreports.org

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.