Έρευνα: Πέντε λόγοι που οδηγούν στην αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου

Μία έρευνα απεικονίζει τους λόγους που οδηγούν στην αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου! Πάμε να δούμε τους πέντε δημοφιλέστερους...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Οι πίνακες των πωλήσεων δείχνουν το τελευταίο διάστημα ότι τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα κερδίζουν συνεχώς μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς. Μία έρευνα έρχεται να δείξει τους σημαντικότερους λόγους που οι ιδιοκτήτες προχωρούν σε μία τέτοια επιλογή. Πάμε να τους δούμε!

Επιστήμονας της Toyota: “Δεν είναι απαραίτητο να οδηγούν όλοι ηλεκτρικό αυτοκίνητο με μπαταρία”

Αρχικά, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η έρευνα έρχεται από την εταιρεία “AutoPacific” και ξεκαθαρίζει πως πριν από δύο χρόνια το 4% των κατόχων συμβατικών αυτοκινήτων σκέφτονταν να αγοράσουν ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Σήμερα, εν έτει 2021, το ποσοστό αυτό έχει αυξηθεί στο 9%. Ας δούμε τους πέντε λόγους που οδηγούν στην αγορά ηλεκτρικού!

Στην πρώτη θέση με ποσοστό 85% είναι η απάντηση “θα αγόραζα ηλεκτρικό επειδή είναι πιο φιλικό προς το περιβάλλον”. Ακολουθεί με ποσοστό 80% η απάντηση ότι τα ηλεκτρικά είναι το μέλλον, ενώ η πρώτη τριάδα ολοκληρώνεται με το ότι το κόστος φόρτισης είναι οικονομικότερο από την πλήρωση καυσίμου, απάντηση που έλαβε ποσοστό 70%.

Εν συνεχεία, κίνητρο για την αγορά ηλεκτρικού φαίνεται πως είναι και η ησυχία που προσφέρει. Αυτός ήταν ο τέταρτος λόγος αγοράς ηλεκτρικού με ποσοστό 64%, ενώ στην πέμπτη θέση βρίσκεται η εύκολη πρόσβαση σε πρίζα με ποσοστό 46%.

Πηγή: autopacific.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.