Επιστήμονας της Toyota: “Δεν είναι απαραίτητο να οδηγούν όλοι ηλεκτρικό αυτοκίνητο με μπαταρία”

Την άποψη ότι οι κυβερνήσεις θα πρέπει να ενθαρρύνουν τη μείωση εκπομπών και όχι να επιλέξουν ποια τεχνολογία θα το κάνει εξέφρασε επιστήμονας της Toyota!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από τότε που το αφεντικό της Toyota, ο Akio Toyoda είχε αναφέρει ότι εχθρός μας είναι το CO2 και όχι οι θερμικοί κινητήρες. Τώρα, ένας επικεφαλής επιστήμονας της Toyota, ονόματι Gill Pratt, έρχεται να στηρίξει αυτή την άποψη τονίζοντας ότι δεν είναι αναγκαίο στο μέλλον να οδηγούν όλοι οι άνθρωποι ηλεκτρικό αυτοκίνητο με μπαταρία.

Απασφάλισε το αφεντικό της Alfa Romeo: “Δεν πουλάμε iPad με αυτοκίνητο γύρω του, πουλάμε Alfa Romeo”

Η δήλωση έγινε στην εκδήλωση “Reuters Events Automotive Summit”, στα πλαίσια της συζήτησης με θέμα την ηλεκτροκίνηση. Ο Gill Pratt τόνισε ότι η καταπολέμηση των εκπομπών ρύπων δεν θα έρθει μέσα από υποδείξεις των κυβερνήσεων. Οι κυβερνήσεις θα πρέπει να ενθαρρύνουν τη μείωση εκπομπών και όχι να επιλέξουν ποια τεχνολογία θα το κάνει, εξέφρασε ο επικεφαλής επιστήμονας της Toyota.

Ταυτόχρονα, δεν άφησε ασχολίαστες τις προτάσεις που έχουν ακουστεί κατά καιρούς για απαγορεύσεις των υβριδικών οχημάτων επειδή φέρουν κινητήρες εσωτερικής καύσης. “Τα κυβερνητικά κίνητρα θα πρέπει να στοχεύουν στη μείωση των εκπομπών άνθρακα και όχι στην επιλογή της τεχνολογίας αυτοκινήτου που είναι ο καλύτερος τρόπος για την επίτευξη αυτών των στόχων”, πρόσθεσε ο Pratt.

Επιπλέον, ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει να υπάρξει ποικιλομορφία στον συστήματα κίνησης των αυτοκινήτων και όχι αποκλειστικά χρήση μπαταρίας. Τα υβριδικά συστήματα, αλλά και οι κυψέλες υδρογόνου είναι τεχνολογίες που συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια για μείωση των εκπομπών ρύπων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.