Το αφεντικό της Toyota “ξαναχτυπά”: Εχθρός μας είναι το CO2, όχι οι θερμικοί κινητήρες!

Αρνητικός στην "δαιμονοποίηση" των κινητήρων εσωτερικής καύσης εμφανίστηκε ο Akio Toyoda. Δείτε τι δήλωσε σχετικά!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Akio Toyoda κινητήρες

Οι δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου της Toyota, Akio Toyoda, σχετικά με τον εξηλεκτρισμό της αυτοκίνησης έχουν δημιουργήσει κατά καιρούς έντονες αντιδράσεις και προβληματισμούς, όπως για παράδειγμα η αναφορά του στην χειροτέρευση των επιπέδων διοξειδίου του άνθρακα λόγω της κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Αυτή τη φορά επανέρχεται παίρνοντας σαφή θέση ενάντια στη δαιμονοποίηση των κινητήρων εσωτερικής καύσης.

Απασφάλισε το αφεντικό της Alfa Romeo: “Δεν πουλάμε iPad με αυτοκίνητο γύρω του, πουλάμε Alfa Romeo”

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή! Ο Akio Toyoda έδωσε το παρόν στην τακτική συνεδρίαση της Ιαπωνικής Ένωσης Αυτοκινητοβιομηχανιών (JAMA). Εκεί, πήρε τον λόγο ως πρόεδρος της Ένωσης Αυτοκινητοβιομηχανιών της Ιαπωνίας και εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του σχετικά με την “δαιμονοποίηση” των κινητήρων εσωτερικής καύσης.


“Στην προσπάθεια επίτευξης της ουδετερότητας του άνθρακα, ο εχθρός μας είναι το διοξείδιο του άνθρακα και όχι αποκλειστικά οι κινητήρες εσωτερικής καύσης. Ορισμένοι πολιτικοί λένε ότι πρέπει να μετατρέψουμε όλα τα αυτοκίνητα σε αμιγώς ηλεκτρικά, εγώ πιστεύω ότι πρέπει να εστιάσουμε σε βιώσιμες λύσεις”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Akio Toyoda, ενώ συμπλήρωσε πως το τέλος των κινητήρων εσωτερικής καύσης μπορεί να δημιουργήσει μία απώλεια έως και 5,5 εκατομμύρια θέσεων εργασίας στην Ιαπωνία. Αυτό θα συμβεί διότι οι εγχώριες εταιρείες θα έρθουν αντιμέτωπες με ένα πολύ σοβαρό δίλημμα: είτε να μεταφέρουν την παραγωγή τέτοιων οχημάτων στο εξωτερικό, είτε να την σταματήσουν εντελώς.

Κάπου εδώ, αξίζει να τονίσουμε ότι όλα αυτά ειπώθηκαν από τον Akio Toyoda σε ρόλο προέδρου της Ένωσης Αυτοκινητοβιομηχανιών της Ιαπωνίας, γιατί ως διευθύνων σύμβουλος ηγείται μίας εταιρείας που δαπανά τεράστια ποσά προκειμένου να κάνει την ηλεκτροκίνηση πιο συμφέρουσα. Μάλιστα, αποτελεί πλέον και την πρώτη εταιρεία που θα κατασκευάζει μπαταρίες στερεάς κατάστασης (solid state battieries), για τις οποίες μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.