Έρευνα: Ποια χρώματα κρατούν ψηλά την αξία μεταπώλησης;

"Mainstream" επιλογές σαν το μαύρο, το άσπρο και το ασημί ή "τολμηρά" χρώματα σαν το κίτρινο; Δείτε πως επηρεάζουν την αξία μεταπώλησης του αυτοκινήτου...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Έρευνα Χρώματα

Πολλοί είναι οι λόγοι εκείνοι που επηρεάζουν την τιμή που θα πωληθεί ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, όπως η κατάστασή του, τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει ή αν η συντήρηση έχει γίνει σε εξειδικευμένο συνεργείο. Μία νέα έρευνα αποδεικνύει, όμως, ότι η αξία μεταπώλησης κάθε αυτοκινήτου διαμορφώνεται και βάσει του χρώματος που έχει επιλεχθεί. Ας δούμε, λοιπόν, ποια χρώματα την εκτοξεύουν και ποια την καταρρακώνουν!

Έρευνα: Οι οδηγοί βλέπουν τις μοτοσικλέτες αλλά…

Τα αποτελέσματα που θα παρουσιάσουμε προέκυψαν από έρευνα που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα iSeeCars.com και για να προκύψουν ασφαλή συμπεράσματα εφαρμόστηκε συγκεκριμένη μεθοδολογία. Αρχικά αναλύθηκε η αξία σε πάνω από 5,6 εκατομμύρια καινούρια αυτοκίνητα που πωλήθηκαν από τον Ιανουάριο του 2017 έως τον Ιούλιο του 2017. Στη συνέχεια καταγράφηκαν οι πωλήσεις 700.000 μεταχειρισμένων ίδιας ηλικίας από τον Ιανουάριο έως τον Ιούλιο του 2020. Οι τιμές που αξιολογήθηκαν καταγράφηκαν βάσει χρώματος, αλλά και αμαξώματος.


Αξία μεταπώλησης

Το πρώτο συμπέρασμα ήταν ότι τα δημοφιλέστερα χρώμα δεν επηρεάζουν ούτε θετικά, ούτε αρνητικά. Ο λόγος για το μαύρο, το άσπρο και το ασημί, τα οποία έχουν μεγάλη ζήτηση και, όπως αποδείχθηκε, δεν πρόκειται ούτε να αυξήσουν, ούτε να μειώσουν την αξία μεταπώλησης του οχήματος.

Πάμε τώρα στα χρώματα που διατηρούν ψηλά την αξία μεταπώλησης! Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, το κίτρινο χρώμα κατέκτησε την πρώτη θέση πετυχαίνοντας την χαμηλότερη υποτίμηση αξίας. «Στην πραγματικότητα, το κίτρινο χρώμα έχει χαμηλό μερίδιο αγοράς και συνηθίζεται σε σπορ αυτοκίνητα, φαίνεται όμως ότι είναι ευρέως επιθυμητό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Karl Brauer, επιβλέπων αναλυτής της εταιρείας iSeeCars.

Έρευνα: Τα καινούρια μοντέλα που οι ιδιοκτήτες πωλούν πριν κλείσουν χρόνο

Παρόμοια συμπεράσματα προέκυψαν και για το πορτοκαλί, ένα επίσης έντονο χρώμα που βρέθηκε στην τρίτη θέση. «Είναι τόσο ιδιαίτερο που πολλές φορές το συναντάμε σε ειδικές εκδόσεις, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση του Mazda MX-5 30th edition», αναφέρει ο ίδιος. Ανάμεσα στα δύο έντονα χρώματα βρέθηκε το “απαλό” μπεζ κατακτώντας τη δεύτερη θέση ως προς την αξία μεταπώλησης.

Ο αναλυτής τόνισε, βέβαια, ότι η σπανιότητα ενός χρώματος δε συνάδει με την αύξηση της αξίας μεταπώλησης. Μπορεί για παράδειγμα το κίτρινο και το πορτοκαλί να βρέθηκαν ψηλά στη λίστα, αλλά τα μοβ, καφέ και χρυσό καταρρακώθηκαν και βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους πίνακες από την επίσημη ιστοσελίδα, αλλά και πως το χρώμα μεταβάλλει την αξία μεταπώλησης ανάλογα με την κατηγορία του οχήματος.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.