Έρευνα: Πως η οδήγηση επηρεάζει την ψυχολογία των ανθρώπων;

Το αυτοκίνητο είναι κάτι παραπάνω από μία συσκευή που μας μεταφέρει από το σημείο Α στο σημείο Β. Τώρα, το αποδεικνύει επιστημονικά και μία έρευνα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
έρευνα

Καθημερινά ο άνθρωπος χρησιμοποιεί πολλές συσκευές που διευκολύνουν την ζωή του, μόνο με το αυτοκίνητο ή την μοτοσυκλέτα όμως δημιουργείται ισχυρός, συναισθηματικός δεσμός. Η οδήγηση για πολλούς από εμάς είναι ένας τρόπος για να ξεφύγουμε από το άγχος και τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας. Μία νυχτερινή βόλτα σε μία όμορφη διαδρομή είναι αρκετή πολλές φορές για να “γεμίσουν” οι μπαταρίες.

Διαβάστε επίσης: Συμβουλές για οδήγηση στην κίνηση με ασφάλεια

Τώρα, μία νέα έρευνα της Fiat έρχεται να επιβεβαιώσει ότι υπό προϋποθέσεις η οδήγηση μπορεί να βελτιώσει την ψυχολογική υγεία των ανθρώπων. Πάμε να δούμε τα συμπεράσματα που προέκυψαν! Το “δείγμα” της έρευνας που διεξήγαγε η Fiat ήταν περισσότεροι από 2.000 οδηγοί που κατοικούν στη Μ. Βρετανία.

Το 78% απάντησε πως η οδήγηση είναι κάτι περισσότερο από μία μετακίνηση, τονίζοντας ότι πολλές φορές προτιμά την πιο όμορφη διαδρομή και όχι την συντομότερη. Οι ερωτηθέντες, σε ποσοστό 44%, δήλωσαν πως “αποφορτίζονται” ψυχολογικά οδηγώντας σε μεγάλες διαδρομές χωρίς κίνηση. Επίσης, το 41% δήλωσε ότι η ψυχολογία επηρεάζεται θετικά οδηγώντας σε άγνωστες διαδρομές.

Ακόμα πιο έντονη η ψυχική “χαλάρωση” οδηγώντας cabrio
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με την ίδια έρευνα, δύο στους δέκα οδηγούς θα προτιμούσαν να απολαμβάνουν μία όμορφη διαδρομή με cabrio, ενώ το 30% δηλώνει πως ζηλεύει όταν βλέπει ένα cabrio με ανοιχτή οροφή στον δρόμο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.