Συμβουλές για οδήγηση στην κίνηση με ασφάλεια

Κατά την οδήγηση στην κίνηση των μεγαλουπόλεων εγκυμονούν πολλοί κίνδυνοι. Ας δούμε μερικές χρήσιμες συμβουλές για μέγιστη ασφάλεια.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
κίνηση

H κατάσταση στις μεγάλες πόλεις της χώρας έχει δυσκολέψει τα τελευταία χρόνια. Όλο και περισσότερα αυτοκίνητα κυκλοφορούν και οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί προκειμένου να μην βρεθούν σε δυσάρεστη κατάσταση. Πάμε να δούμε μερικές συμβουλές που θα κάνουν τις μετακινήσεις μας πιο ασφαλείς στις ώρες αιχμής.

“Δώσε” βάση στους καθρέφτες
Η ορατότητα είναι το παν στην οδήγηση, πόσο μάλλον σε ένα περιβάλλον που το αυτοκίνητο είναι περικυκλωμένο από άλλα οχήματα, αλλά και από δίκυκλα που περνούν σε πολύ κοντινή απόσταση. Γι’ αυτό, πριν από κάθε διαδρομή, ο οδηγός πρέπει να ρυθμίζει σωστά τους καθρέφτες του οχήματος, τόσο τους εξωτερικούς, όσο και τον εσωτερικό. Φροντίστε να έχετε έστω μία πολύ μικρή οπτική επαφή με το αμάξωμα (σημείο αναφοράς) και ρυθμίστε τους εξωτερικούς καθρέφτες με τέτοιον τρόπο ώστε να είναι ορατή όσο το δυνατόν μεγαλύτερη γωνία πίσω σας. Ρυθμίστε σωστά και τον εσωτερικό καθρέφτη, ώστε να βλέπετε καλά πίσω σας και μετακινήστε αντικείμενα που επηρεάζουν την ορατότητα. Για παράδειγμα, τα προσκέφαλα πρέπει να είναι στην τέρμα κάτω θέση όταν δεν βρίσκεται κάποιος επιβάτης στην πίσω σειρά καθισμάτων.

Αποκτήστε “εμμονή” με τα φλας
Η χρήση των φλας είναι απαραίτητη κατά την οδήγηση, σε αστικό περιβάλλον όμως πρέπει να χρησιμοποιούνται σε κάθε αλλαγή κατεύθυνσης. Ανάψτε τα εγκαίρως ώστε να είστε σίγουροι πως οι υπόλοιποι χρήστες του δρόμου θα γνωρίζουν ποιες είναι οι προθέσεις σας. Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως ακόμα και στην διαδικασία της στάθμευσης πρέπει να ανάβουμε το φλας, αφού σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. το παρκάρισμα συγκαταλέγεται στους ελιγμούς.


Νεκρή γωνία: Πιο “ύπουλη” απ’ όσο νομίζεις
Μιας και αναφερθήκαμε παραπάνω στη σημασία του καθρέφτη, αξίζει να τονίσουμε και την επικινδυνότητα της “νεκρής γωνίας”, όπως συχνά αναφέρεται. Πρόκειται για την περιοχή εκείνη που είναι ακριβώς δίπλα σας, αλλά δεν καλύπτεται από τον καθρέφτη. Συνεπώς, μέσα στην κίνηση της πόλης και όχι μόνο, πρέπει να ελέγχετε τον καθρέφτη, αλλά και την περιοχή δίπλα σας πριν αλλάξετε πορεία. Θετικό είναι το γεγονός ότι τα σύγχρονα μοντέλα εξοπλίζονται με το σύστημα “Blind Spot Sensor”. Πρόκειται για αισθητήρα που «σκανάρει» τη νεκρή γωνία και ειδοποιεί τον οδηγό με λυχνία στον καθρέφτη, σε περίπτωση που ακριβώς δίπλα υπάρχει αυτοκίνητο που δεν είναι ορατό από τους καθρέφτες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.