Γερμανία: Οι μάρκες και τα μοντέλα που κάνουν τα περισσότερα χλμ./έτος

Ποια μοντέλα προτιμούν οι οδηγοί που "γράφουν" αρκετά χιλιόμετρα κάθε χρόνο. Ας δούμε τα αποτελέσματα από έρευνα που έγινε στη Γερμανία...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιας εταιρείας τα αυτοκίνητα είναι “πρωταθλητές” των αποστάσεων. Η έρευνα που ακολουθεί δείχνει τις μάρκες που επιλέγονται από όσους διανύουν πολλά χιλιόμετρα ανά έτος, αλλά και τα κορυφαία μοντέλα σε αυτόν τον τομέα.

Έρευνα: Τα καινούρια μοντέλα που οι ιδιοκτήτες πωλούν πριν κλείσουν χρόνο

Τα αποτελέσματα έρχονται από έρευνα της “Verivox” και προέκυψαν από δεδομένα της Γερμανίας. Πρόκειται για μία εταιρεία που παρέχει ασφαλιστική κάλυψη σε εγχώρια αυτοκίνητα και έχει πρόσβαση στα ετήσια χιλιόμετρα που διανύονται. Για να είναι πιο αξιόπιστο το πόρισμα της έρευνας, τα στοιχεία προέρχονται από αυτοκίνητα ιδιωτών και όχι από εταιρικά.

Η πρώτη λίστα περιλαμβάνει τα αυτοκίνητα που διανύουν τα περισσότερα χιλιόμετρα ανά έτος βάσει της εταιρείας στην οποία ανήκουν. Έτσι, στην κορυφή της κατάταξης βρίσκεται ο Land Rover με κάτι παραπάνω από 16.000 χιλιόμετρα ανά έτος. Ακολουθεί η Volvo με 14.127 χιλιόμετρα, ενώ την τριάδα συμπληρώνει η Jaguar με 14.123 χιλιόμετρα ανά έτος. Στη φωτογραφία που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πως διαμορφώνονται οι πρώτες 20 θέσεις. H Subaru ακολουθεί με 13.144 χλμ. ενώ την πεντάδα κλείνει η Skoda με 12.984 χλμ. Στις θέσεις 6 έως και 10 συναντάμε τις Dacia, Audi, BMW, Seat και Jeep.

Ακολουθεί η λίστα με την κατάταξη βάσει του εκάστοτε μοντέλου. Εδώ η πρώτη θέση για τη χώρα της Γερμανίας ανήκει στο Seat Exeo, ένα μοντέλο που δανείζεται πολλά στοιχεία από το Audi A4. Η επίδοση των 18.397 χιλιομέτρων ανά έτος το κατατάσσει στην πρώτη θέση. Ακολουθεί η Mercedes GLE με 17.286 χιλιόμετρα και στην τρίτη θέση βρίσκεται το Skoda Superb με 17.125 χιλιόμετρα ανά έτος. Volvo XC60 και Hyundai i40 ακολουθούν με 16.600 και 16.556 χλμ. αντίστοιχα. Την δεκάδα κλείνουν τα Jahuar XF, Volvo V60, Opel Insignia, Skoda Kodiaq και Land Rover Range Rover Evoque.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.