Έρευνα: Τα best-seller ανά χώρα σε όλο τον κόσμο

Σε ποιες χώρες "σαρώνει" η Lada και σε ποιες η Tesla; Στον χάρτη που ακολουθεί θα δούμε τα best-seller μοντέλα ανά τον κόσμο!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
World Best Seller αυτοκίνητα

Στη δημοσίευση των αποτελεσμάτων μίας έρευνας σχετικά με τα best-seller μοντέλα ανά τον κόσμο προχώρησε η εταιρεία “Budget Direct Car Insurance”. Ανάμεσά τους θα δούμε χώρες στις οποίες η πρωτιά καταλαμβάνεται από μοντέλο της Lada, αλλά και της Tesla.

Διαβάστε επίσης: Το ηλεκτρικό που ξεπέρασε σε ταξινομήσεις την Skoda Octavia

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία που προέκυψαν αξιολογώντας τις 104 χώρες που συμμετείχαν είναι ότι τα περισσότερα best-sellers ανήκουν στην κατηγορία των sedan (συνολικά 25), ενώ ακολουθούν τα επαγγελματικά με 24 πρωτιές και η τριάδα ολοκληρώνεται με τα SUV (20 στο σύνολο).


Επιπλέον, πριν προχωρήσουμε αναλυτικά σε κάθε χώρα, αξίζει να τονίσουμε πως και τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα αρχίζουν να μπαίνουν για τα καλά στον “χορό” των πωλήσεων με δύο πρωτιές σε Νορβηγία και Ολλανδία. Στην Ελλάδα το απόλυτο best-seller ήταν το Toyota Yaris, ενώ η έρευνα επισημαίνει πως τα στοιχεία που εξετάστηκαν αφορούν τις πωλήσεις που πραγματοποιήθηκαν το 2019, που ήταν και η τελευταία πριν ξεσπάσει η πανδημία. Ακολουθούν οι χώρες με τα αντίστοιχα best-seller τους:

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.