Το ηλεκτρικό που ξεπέρασε σε ταξινομήσεις την Skoda Octavia

Η κατηγορία D έχει μερικές παραδοσιακές δυνάμεις της αυτοκίνησης, όμως στην χώρα μας στην πρώτη θέση βρίσκεται ένα ηλεκτρικό μοντέλο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Tesla Model 3

Η κατηγορία D (D-Segment ή αλλιώς μεσαία αυτοκίνητα) στην χώρα μας δεν συγκεντρώνει μεγάλο μερίδιο αγοράς, αλλά έχει αρκετές ταξινομήσεις και φυσικά μερικά μοντέλα που είναι παραδοσιακές δυνάμεις!

Συγκεκριμένα, η κατηγορία D έχει μερίδιο αγοράς 1,83% και ταξινομήσεις από την αρχή του έτους έως και σήμερα που φτάνουν τα 1.070 αυτοκίνητα. Στην κατηγορία αυτή έχουμε μοντέλα όπως η Skoda Octavia, η BMW Σειρά 3, η Mercedes A-Class, το Audi A4, το VW Passat αλλά και η Alfa Romeo Giulia.

new500_300x250

Αυτοκίνητα γνωστά και μη εξαιρετέα, τα οποία χρόνια τώρα (δεκαετίες κάποια) πρωταγωνιστούν στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου. Και όμως όλα αυτά βρίσκονται κάτω από ένα ηλεκτρικό μοντέλο της κατηγορίας αυτής.

Ο λόγος για το Tesla Model 3 το οποίο κατάφερε να φτάσει τις 317 ταξινομήσεις από την αρχή του έτους ως και σήμερα, επίδοση που το καθιστά πρώτο στην σχετική κατηγορία. Μάλιστα και τον Ιούνιο τα πήγε πολύ καλά ταξινομώντας 112 μονάδες. Για να έχετε μία εικόνα, η δεύτερη Skoda Octavia έχει ταξινομήσει από την αρχή του έτους μέχρι τον Ιούνιο 265 αυτοκίνητα (54 τον Ιούνιο) και η τρίτη BMW Σειρά 3 128 αυτοκίνητα (11 μέσα στον Ιούνιο).

Μένει να δούμε αν το Tesla Model 3 θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο μισό του έτους και αν θα καταφέρει να πάρει την πρωτιά στην πρώτη του χρονιά που δραστηριοποιείται εμπορικά και επισήμως, στην χώρα μας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr