Εσείς πόσα θα δίνατε γι’ αυτό το άριστο Panda 4X4;

Ένας πραγματικά σκληροτράχηλος πρόδρομος των crossover μοντέλων το εικονιζόμενο Panda 4X4 Edizione Limitata βγήκε στο σφυρί προς αναζήτηση νέου ιδιοκτήτη.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Fiat panda 4x4 edizione limitata σε δημοπρασία

Παρόλο που τη δεκαετία του 1980 η ιδέα των crossover και SUV μοντέλων δεν απασχολούσε σχεδόν καθόλου το ευρωπαϊκό κοινό και βρισκόταν ακόμη μόνο στο μυαλό των κατοίκων στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, η Fiat προσπάθησε να αλλάξει τα δεδομένα παρουσιάζοντας την εμβληματική σήμερα 4κίνητη έκδοση του Panda, η οποία έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της το 1983.

Διαβάστε επίσης: Fiat City Taxi: Το ταξί που ήταν μπροστά από την εποχή του (+video)

Το πρώτο μικρό 4κίνητο αυτοκίνητο στον κόσμο με εγκάρσια τοποθετημένο κινητήρα το Panda 4X4 έφερε επιλεκτική τετρακίνηση της Steyr-Puch και 4κύλινδρο κινητήρα 965 κ.εκ. 48 ίππων. Μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες εκδόσεις του είναι η εικονιζόμενη «Edizione Limitata», η οποία κατασκευάστηκε σε 5.000 αντίτυπα.


Έχοντας υποστεί μια πληρέστατη ανακατασκευή αναφορικά με το αμάξωμα αλλά και τα μηχανικά του μέρη, το λευκό Panda 4X4 Edizione Limitata βγήκε στο σφυρί στην ιστοσελίδαbringatrailer” εντυπωσιάζοντας με την κατάσταση βιτρίνας στην οποία βρίσκεται αλλά και με τα λίγα σχετικά χιλιόμετρα που έχει “γράψει” ο κινητήρας του, τα οποία δεν ξεπερνούν τα 58.000.

Διαβάστε επίσης -Μικρά αυτοκίνητα με μεγάλη ιστορία: Fiat 500

Παρά το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των σχεδόν 19.000 ευρώ που προσφέρθηκε ως το υψηλότερο κατά τη δημοπρασία του περιορισμένης παραγωγής Panda 4X4, ο ιδιοκτήτης του αρνήθηκε να το αποχωριστεί. Εσείς πόσα θα δίνατε γι’ αυτό το μικρό μικρό αυτοκίνητο της ιταλικής εταιρείας που σχεδιάστηκε από τους Giorgetto Giugiaro και Aldo Mantovan κατάφερε να αφήσει την δική του σφραγίδα στον κόσμο των τεσσάρων τροχών;

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.