Έτοιμη η Peugeot για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής

Η Team Peugeot TotalEnergies προχώρησε στην παρουσίαση των νέων της πληρωμάτων ενόψει της έναρξης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Αντοχής.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Team Peugeot TotalEnergies 2024

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (World Endurance Championship -WEC) 2024 της FIA θα ξεκινήσει στις 24-25 Φεβρουαρίου με τον επίσημο “Πρόλογο” (πρώτες επίσης δοκιμές ρυθμίσεων και εξέλιξης των αυτοκινήτων σε συνθήκες πίστας) στο Κατάρ, και η Team Peugeot TotalEnergies ξεκίνησε τις τελευταίες προετοιμασίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε επίσης – Γυναίκες σε αγώνες μοτοσικλέτας: Γράφοντας ιστορία κόντρα σε όλους και σε όλα!

Η γαλλική ομάδα παρουσιάζεται αποφασισμένη να συνεχίσει να βελτιώνεται αυτή τη σεζόν. Από τότε που προσχώρησε στην Team Peugeot TotalEnergies ο Stoffel Vandoorne πέρυσι, η ομάδα είχε την ευκαιρία να αναθεωρήσει το ρόστερ των οδηγών στα δύο αυτοκίνητα Peugeot 9X8 με τα οποία συμμετέχει στο WEC.


Η ομάδα είναι επίσης αποφασισμένη να βρει βελτιώσεις ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια, προκειμένου να διακριθεί σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης – Citroen Racing: Τα νέα χρώματα και γραφικά του C3 Rally2 2024

Η λίστα των οδηγών της Team Peugeot TotalEnergies ολοκληρώνεται από την παρουσία του 20χρονου Malthe Jakobsen, ο οποίος θα είναι ο εφεδρικός οδηγός της ομάδας. Ο Δανός ήταν πέρυσι Official Junior Driver, και τώρα θα συνεχίσει την εξέλιξή του με την ομάδα τη φετινή σεζόν.

Μετά τον “Πρόλογο”, οι οδηγοί της ομάδας θα συμμετάσχουν στον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν στις 2 Μαρτίου, επίσης στο Κατάρ, στον πρώτο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Αντοχής.

“Τα δεδομένα στο πρωτάθλημα WEC είναι τέτοια που δεν υπάρχει η πολυτέλεια να παραμελήσουμε οποιαδήποτε παράμετρο και έτσι έχουμε εργαστεί αρκετά κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονικής περιόδου, από την λήξη του πρωταθλήματος μέχρι και σήμερα, προσπαθώντας να βελτιωθούμε όπου μπορούμε”, δήλωσε σχετικά ο τεχνικός διευθυντής της Peugeot Sport, Olivier Jansonnie και πρόσθεσε: “Η ανανέωση των πληρωμάτων είναι επίσης ένα σημαντικό κομμάτι του παζλ και έχοντας μελετήσει τα δεδομένα των αγώνων και των δοκιμών, ήμασταν πεπεισμένοι ότι μπορούσαμε να βελτιστοποιήσουμε την λίστα των οδηγών μας.

Είμαστε τυχεροί που έχουμε έξι εξαιρετικά ταλαντούχους οδηγούς, γι’ αυτό αποφασίσαμε να κερδίσουμε ότι καλύτερο μπορούμε από κάθε αυτοκίνητο ομαδοποιώντας τους οδηγούς ως προς τις προτιμήσεις τους στο στήσιμο και τις ρυθμίσεις, με στόχο να προσφέρουμε βελτιωμένες επιδόσεις.”

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.