Ετοιμοπαράδοτη και με πολλά προνόμια η Ford Mustang Mach-E

Άμεσα διαθέσιμη στην Ελλάδα είναι η ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E, η οποία προσφέρεται σε συνδυασμό με προνομιακούς όρους χρηματοδότησης για τους πελάτες λιανικής.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Mustang Mach-E 2023

Η Mustang Mach-E, το αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Ford καθίσταται τώρα ακόμα πιο ανταγωνιστική και εύκολη στην απόκτηση, με την ελληνική αντιπροσωπεία της αμερικάνικης εταιρείας να έχει εξασφαλίσει για τους πελάτες της ένα μεγάλο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων.

Διαβάστε επίσης – Ford Puma: Τώρα με μειωμένη τιμή, χαμηλό επιτόκιο και 8 χρόνια εγγύηση

Έτσι η ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E είναι άμεσα διαθέσιμη προς παράδοση στη Ελλάδα σε συνδυασμό με τους προνομιακούς όρους χρηματοδότησης για πελάτες λιανικής να προκύπτουν μέσω της Ford Finance.


Σε οποιαδήποτε έκδοση της η Mustang Mach-E είναι διαθέσιμη σε συνδυασμό με προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης της Ford Finance, για πελάτες λιανικής, με επιτόκιο μόλις 0,9% (ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975).

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το σπορ μοντέλο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο

Εκτός από τα παραπάνω, όλες οι εκδόσεις του SUV στην Ελλάδα υποστηρίζονται τώρα από 4 χρόνια συντήρηση και service και 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect (ή 160.00 χλμ.), η οποία είναι πλήρως μεταβιβάσιμη στον επόμενο ιδιοκτήτη, αυξάνοντας έτσι και την αξία μεταπώλησης του οχήματος.

Να σημειωθεί ότι τα οφέλη για την απόκτηση μιας ετοιμοπαράδοτης Ford Mustang Mach-E σε συνδυασμό με τα μοναδικά προνόμια που αφορούν την χρηματοδότηση, την 4ετή συντήρηση και service και την 8ετή εγγύηση ισχύουν έως τις 30 Ιουνίου 2023.

Η Mustang Mach-E με αυτονομία έως και 600 χλμ. είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά σε πέντε εκδόσεις. Η Style RWD τροφοδοτείται από έναν ηλεκτροκινητήρα με ισχύ 269 ίππων, ο οποίος είναι εγκατεστημένος στον πίσω άξονα, σε συνδυασμό με μπαταρία ιόντων λιθίου 75 kWh. Επόμενη είναι η έκδοση Premium RWD των 294 ίππων, η οποία φέρει μπαταρία 98 kWh.

Η γκάμα του μοντέλου περιλαμβάνει επίσης δύο τετρακίνητες εκδόσεις, αμφότερες με την ονομασία Premium AWD. Η πρώτη αποδίδει 269 ίππους (μπαταρία 75 kWh) και η δεύτερη 351 και φέρει μπαταρία 98 kWh. Στην κορυφή της γκάμας της νέας Mustang Mach-E βρίσκεται η έκδοση GT των 487 ίππων με τους δύο ηλεκτροκινητήρες και την μπαταρία extended range των 98 kWh.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.