Ετοιμοπαράδοτο ηλεκτρικό με όφελος 2.227 ευρώ μέχρι τέλος του μήνα

Συνδυάζοντας το όφελος Ford Plus ύψους 2.227 ευρώ με την κρατική επιδότηση "Κινούμαι Ηλεκτρικά". Δείτε το ηλεκτρικό που προσφέρεται με επιτόκιο 0,9%...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Mustang Mach-E

Για μερικές ακόμα ημέρες (μέχρι 30/9/2023), μπορείτε να αποκτήσετε την αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E μέσω προνομιακών πακέτων που προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία, ενώ ο αριθμός διαθέσιμων αυτοκινήτων είναι περιορισμένος. Υπάρχουν συμφέρουσες επιλογές, είτε πρόκειται για leasing (μίσθωση), είτε για αγορά. Πάμε να τις γνωρίσουμε πιο αναλυτικά!

Ξεκινώντας από το πρόγραμμα μίσθωσης (Ford Lease), αξίζει να τονίσουμε πως το ηλεκτρικό μοντέλο είναι ετοιμοπαράδοτο με μηνιαίο μίσθωμα 419 ευρώ. Όσο αφορά τώρα στην χρηματοδότηση απόκτησης, ορίζεται επιτόκιο μόλις 0,9% (ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975) για την αγορά οποιασδήποτε έκδοσης της Ford Mustang Mach-E μέσω του προγράμματος Ford Plus.

8 χρόνια εγγύηση – 4 χρόνια συντήρηση
Πέρα από το προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης, η απόκτηση του αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της Ford συνοδεύεται σε όλες τις εκδόσεις από 4 χρόνια συντήρησης και 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect (ή 160.00 χλμ.). Η εγγύηση είναι πλήρως μεταβιβάσιμη
στον επόμενο ιδιοκτήτη, γεγονός που αυξάνει σημαντικά την αξία μεταπώλησης του οχήματος.


Έως 600 χλμ. αυτονομίας και 117 χλμ. σε μόλις 10 λεπτά φόρτισης
Η νέα Ford Mustang Mach-E προσφέρεται με δύο εκδόσεις μπαταρίας. Η μικρότερη έχει χωρητικότητα 75,7 kWh και η μεγαλύτερη 98,7kWh, με αποτέλεσμα η αυτονομία σε μεικτές συνθήκες στις πισωκίνητες εκδόσεις να αγγίζει τα 440 και 600 χλμ. αντίστοιχα. Βέβαια, σε μετακινήσεις αποκλειστικά εντός πόλης, η αυτονομία μπορεί να φτάσει στα 533 και 760 χλμ. αντίστοιχα, μιας και το ηλεκτρικό μοντέλο αξιοποιεί την ανάκτηση ενέργειας. Στην περίπτωση της τετρακίνητης έκδοσης, η αυτονομία αγγίζει τα 400 χλμ. σε μεικτές συνθήκες (μπαταρία 75,7 kWh) και τα 550 χλμ. στην έκδοση Extender Range (μπαταρία 98,7 kWh). Αξιοσημείωτη είναι και η δυνατότητα ταχυφόρτισης, η οποία επιτρέπει έως και 117 χλμ. ανάκτηση της αυτονομίας με μόλις 10 λεπτά στον ταχυφορτιστή.

Από 53.552 ευρώ με το όφελος Ford Plus και το “Κινούμαι Ηλεκτρικά”
Συνδυαστικά με το όφελος Ford Plus ύψους 2.227 ευρώ (εξαιρείται η έκδοση GT), αλλά και με το πρόγραμμα “Κινούμαι Ηλεκτρικά”, η τιμή της νέας Ford Mustang Mach-E ξεκινά στην Ελλάδα από τα 53.552 ευρώ. Δείτε το διαθέσιμο απόθεμα ετοιμοπαράδοτων μοντέλων πατώντας εδώ!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.