Ετοιμοπαράδοτο το Jeep Compass 4xe στην ελληνική αγορά

Εκμεταλλευόμενο στο έπακρο τα πλεονεκτήματα της plug-in υβριδικής τεχνολογίας, το Jeep Compass 4xe αποτελεί ιδανική επιλογή και για τους χρήστες εταιρικών αυτοκινήτων.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Jeep Compass 4xe PHEV 2024

Ετοιμοπαράδοτο στην ελληνική αγορά στην πλούσια εξοπλισμένη έκδοση Business είναι το Jeep Compass 4xe, η plug-in υβριδική έκδοση του SUV της αμερικάνικης εταιρείας που μπορεί να κινηθεί και αμιγώς ηλεκτρικά χωρίς να εκπέμπει ρύπους στο περιβάλλον από την εξάτμισή του.

Διαβάστε επίσης: Αυτοκίνητα που γεννήθηκαν στον πόλεμο και οδηγήθηκαν στην μαζική παραγωγή

Υιοθετώντας το επαναφορτιζόμενο υβριδικό σύστημα κίνησης της Jeep με συνδυαστική ισχύ 240 ίππων, το Compass προσφέρει ισχυρή επιτάχυνση κάθε φορά που ο οδηγός την αναζητά, παράλληλα με οικονομική και άνετη καθημερινή μετακίνηση, ενώ η ηλεκτρική του αυτονομία μπορεί να φτάσει έως και τα 50 χιλιόμετρα. Παράλληλα, η μπαταρία του SUV των Αμερικανών μπορεί να φορτίσει πλήρως σε λιγότερο από δύο ώρες.


Η εξοπλιστική έκδοση Business περιλαμβάνει όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητα του οδηγού. Στάνταρ μεταξύ άλλων είναι η ηλεκτρική πόρτα του χώρου αποσκευών με handsfree άνοιγμα, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25 ιντσών, η οθόνη αφής του συστήματος πολυμέσων των 10,1 ιντσών με ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης αλλά και τα ασύρματα Apple CarPlay και Android Auto, ενώ στάνταρ είναι και η ασύρματη συσκευών.

Διαβάστε επίσης: Το αυτοκίνητο της χρονιά για το 2023 τώρα και σε νέα έκδοση με…

Το στάνταρ εξοπλισμό διανθίζουν με την παρουσία τους οι ζάντες αλουμινίου των 18 ιντσών, τα LED φωτιστικά σώματα αλλά και σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού. Ανάμεσα σε αυτά βρίσκονται οι κάμερες περιμετρικής θέασης 360 μοιρών, το αυτόματο παρκάρισμα, η παρακολούθηση τυφλού σημείου καθώς και αναγνώριση των οδικών σημάτων. Σημαντική είναι και η ύπαρξη δύο καλωδίων φόρτισης, Mode 2 και Mode 3, ώστε να υποστηρίζεται η φόρτιση τόσο σε οικιακή πρίζα όσο και σε wallbox.

Με λιανική τιμή προ φόρων κάτω από το όριο των 40.000 ευρώ και με εκπομπές CO2 που δεν υπερβαίνουν τα 50 γρ./χλμ., το Compass 4xe Business έχει μηδενική φορολόγηση για το χρήστη εταιρικού αυτοκινήτου, όπως και όλα τα υπόλοιπα επίπεδα εξοπλισμού του μοντέλου.

Επιπλέον, το SUV της Jeep μπορεί να κινείται χωρίς περιορισμό στον Δακτύλιο και να χρησιμοποιεί δωρεάν τις θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης, ενώ οι δαπάνες μίσθωσής του εκπίπτουν με αυξημένους συντελεστές από τα ακαθάριστα έσοδα των επιχειρήσεων, όπως ενισχυμένους συντελεστές έχουν και οι φορολογικές αποσβέσεις του.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.