Το αυτοκίνητο της χρονιάς για το 2023 τώρα και σε νέα έκδοση με…

Με μία ψηφιακή απεικόνιση της νέας έκδοσης η Jeep ανακοίνωσε την προσθήκη του 4κίνητου και πιο περιπετειώδους Avenger στην γκάμα του μικρού SUV.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Jeep Avenger 4xe 2024

Το Avenger ήταν το μοναδικό μοντέλο στην γκάμα της αμερικάνικης εταιρείας που δεν είχε 4κίνητη έκδοση και το νέο Avenger 4xe έρχεται να λύσει αυτό το “πρόβλημα” για όλους εκείνους που θέλουν να απολαμβάνουν μεγαλύτερες εκτός δρόμου δυνατότητες με το μικρό SUV της Jeep αλλά και περισσότερη πρόσφυση σε ολισθηρό οδόστρωμα.

Διαβάστε επίσης: Έτσι θα είναι το νέο Jeep Wagoneer S των 600 ίππων (φωτογραφίες)

Για την κίνηση του 4κίνητου Avenger φροντίζει ένα υβριδικό σύνολο που αποτελείται από ένα μοτέρ εσωτερικής καύσης 1,2 λίτρων με απόδοση που φτάνει τους 136 ίππους και δύο ηλεκτρικούς κινητήρες.


Ο ένας από αυτούς του κινητήρες είναι ενσωματωμένος στο αυτόματο 6τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη του Avenger ώστε να υποβοηθά τη λειτουργία του θερμικού μοτέρ, ενώ ο άλλος έχει ενσωματωθεί στο πίσω άξονα και αναλαμβάνει την κίνηση των τροχών που βρίσκονται εκεί. Η ισχύς έκαστου ηλεκτρικού μοτέρ φτάνει τους 29 ίππους.

Διαβάστε επίσης: Νέα έκδοση για το “Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς” -Από 23.990 ευρώ στην Ελλάδα

Η αμερικάνικη εταιρεία κάνει λόγο για “ένα πραγματικό Jeep, που μπορεί να τα βγάλει πέρα απέναντι σε κάθε δυσκολία”, ενώ το υβριδικό σύστημα δίνει επίσης τη δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά με πολύ χαμηλή ταχύτητα για περαιτέρω εξοικονόμηση καυσίμου.

Προς το παρόν αυτές είναι και οι μοναδικές επίσημες πληροφορίες για το πρώτο 4κίνητο Avenger 4xe, με την αμερικάνικη εταιρεία να μην προχωρά στην αποκάλυψη λεπτομερειών που αφορούν δεδομένα όπως είναι για παράδειγμα οι επιδόσεις που προσφέρει το υβριδικό σύνολο κίνησης. Όλα αυτά αναμένεται να έχουν γίνει γνωστά μέχρι να ξεκινήσει η διαθεσιμότητα του 4κίνητου Avenger, η οποία έχει προγραμματιστεί για το τέλος του έτους.

Τέλος, στο αισθητικό κομμάτι και σύμφωνα και με το σκίτσο που δόθηκε στη δημοσιότητα, οι διαφορές της 4κίνητης έκδοσης του Avenger έναντι των υπολοίπων αναμένεται να εστιάζουν στη σχεδίαση του εμπρός προφυλακτήρα αλλά και τις φλούο χρωματικές λεπτομέρειες που υποδηλώνουν την ύπαρξη υβριδικού συστήματος κίνησης, ενώ δεν λείπουν ούτε οι ράγες στην οροφή.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.