Έτσι οραματίζεται τις σύγχρονες BMW πρώην σχεδιαστής της VW

Πώς θα σας φαινόταν αν, αντί για την μεγάλη εμπρός γρίλια, η BMW επέστρεφε στον «καρχαρία» με τις μικρές γρίλιες του παρελθόντος;

Βρείτε μας στο

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν πολύ τις τελευταίες ημέρες ήταν η σχεδίαση του εμπρός τμήματος της νέας BMW Σειρά 4. Ακούστηκαν πολλές και διαφορετικές απόψεις, ενώ τη δική του απάντηση έδωσε και ο υπεύθυνος σχεδίασης.

Διαβάστε επίσης: BMW M5 E60 – Ένας από τους τελευταίους V10 κινητήρες 

Και πάνω που τα πράγματα φαίνεται προς άρχισαν να ηρεμούν, έρχονται νέα σκίτσα από πρώην σχεδιαστή της Volkswagen. O Grigory Butin μας παρουσιάζει τη δική του οπτική σχετικά με το πως θα μπορούσε να είναι η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της BMW ώστε να διατηρεί ταυτόχρονα στοιχεία από το παρελθόν της.

Ο Ρώσος ανεξάρτητος πλέον σχεδιαστής δημιούργησε μερικά ψηφιακά σχέδια μίας σύγχρονης BMW Σειρά 6, η οποία αντλεί στοιχεία από την «αρχοντική» E24. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, με τα σύγχρονα λεπτά φωτιστικά σώματα να ταιριάζουν απόλυτα με τις διακριτικές «old school» γρίλιες.

Διαβάστε επίσης: Η Manhart βελτίωσε το ταχύτερο μοντέλο της BMW (+video)

Ο Grigory Butin δηλώνει λάτρης των παλιών μοντέλων της βαυαρικής φίρμας. Πιστεύει ότι η σχεδίαση του εμπρός τμήματος, το οποίο έμεινε γνωστό ως «καρχαρίας» θα μπορούσε άνετα να ταιριάξει στα σύγχρονα μοντέλα. Η γερμανική φίρμα, πάντως, αποφάσισε πως η νέα σχεδιαστική της φιλοσοφία θα περιλαμβάνει τη νέα μεγάλη μάσκα.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα της δικής μας έρευνας σχετικά με τη σχεδίαση της νέας BMW Σειρά 4.