Έτσι οραματίζεται τις σύγχρονες BMW πρώην σχεδιαστής της VW

Πώς θα σας φαινόταν αν, αντί για την μεγάλη εμπρός γρίλια, η BMW επέστρεφε στον «καρχαρία» με τις μικρές γρίλιες του παρελθόντος;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν πολύ τις τελευταίες ημέρες ήταν η σχεδίαση του εμπρός τμήματος της νέας BMW Σειρά 4. Ακούστηκαν πολλές και διαφορετικές απόψεις, ενώ τη δική του απάντηση έδωσε και ο υπεύθυνος σχεδίασης.

Διαβάστε επίσης: BMW M5 E60 – Ένας από τους τελευταίους V10 κινητήρες 

Και πάνω που τα πράγματα φαίνεται προς άρχισαν να ηρεμούν, έρχονται νέα σκίτσα από πρώην σχεδιαστή της Volkswagen. O Grigory Butin μας παρουσιάζει τη δική του οπτική σχετικά με το πως θα μπορούσε να είναι η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της BMW ώστε να διατηρεί ταυτόχρονα στοιχεία από το παρελθόν της.

Ο Ρώσος ανεξάρτητος πλέον σχεδιαστής δημιούργησε μερικά ψηφιακά σχέδια μίας σύγχρονης BMW Σειρά 6, η οποία αντλεί στοιχεία από την «αρχοντική» E24. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, με τα σύγχρονα λεπτά φωτιστικά σώματα να ταιριάζουν απόλυτα με τις διακριτικές «old school» γρίλιες.

Διαβάστε επίσης: Η Manhart βελτίωσε το ταχύτερο μοντέλο της BMW (+video)

Ο Grigory Butin δηλώνει λάτρης των παλιών μοντέλων της βαυαρικής φίρμας. Πιστεύει ότι η σχεδίαση του εμπρός τμήματος, το οποίο έμεινε γνωστό ως «καρχαρίας» θα μπορούσε άνετα να ταιριάξει στα σύγχρονα μοντέλα. Η γερμανική φίρμα, πάντως, αποφάσισε πως η νέα σχεδιαστική της φιλοσοφία θα περιλαμβάνει τη νέα μεγάλη μάσκα.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα της δικής μας έρευνας σχετικά με τη σχεδίαση της νέας BMW Σειρά 4.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.