Ευρωπαϊκή αγορά: Αυτά είναι τα δημοφιλέστερα Plug-In υβριδικά μοντέλα

Παρά την μείωση των ταξινομήσεων, τα Plug-In υβριδικά μοντέλα "είδαν" οριακή αύξηση. Δείτε πως διαμορφώθηκε το Top 10 στην Ευρώπη...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Volvo XC60

Η κατηγορία των Plug-In υβριδικών αυτοκινήτων είναι ιδιαίτερα δημοφιλής τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην χώρα μας κυρίως για εταιρική χρήση. Πάμε να δούμε πως διαμορφώθηκε το Top 10 τον περασμένο Μάρτιο.

Δείτε επίσης: Το γαλλικό που προσπέρασε το Toyota Yaris Cross – Τα δημοφιλέστερα SUV στην Ελλάδα

Στην πρώτη θέση συναντάμε το Volvo XC60, το οποίο με μία αύξηση κατά 38% συγκριτικά με τον Μάρτιο του 2023 κατάφερε να ταξινομηθεί 5.785 φορές και να βρεθεί στην πρώτη θέση. Πίσω του, ακολουθεί το περσινό best seller της συγκεκριμένης κατηγορίας. Ο λόγος για το Ford Kuga, το οποίο έρχεται πλέον ανανεωμένο στην αγορά. Μία μικρή πτώση κατά 6% είχε ως αποτέλεσμα 4.509 ταξινομήσεις.


Η πρώτη τριάδα ολοκληρώνεται με το πρώτο Plug-In υβριδικό μοντέλο της κατάταξης που δεν είναι SUV. Η θέση Νο.3, λοιπόν, ανήκει στο Audi A3, το οποίο μέσα στον Μάρτιο ταξινομήθηκε 4.273 φορές στην ευρωπαϊκή αγορά. Μάλιστα, όπως θα δείτε και στον πίνακα που ακολουθεί, το γερμανικό μοντέλο κατάφερε να πετύχει τριψήφια αύξηση που άγγιξε το 105%.

Ακολουθεί το Top 10 των Plug-In υβριδικών μοντέλων, τα οποία παρά την μείωση των συνολικών ταξινομήσεις πέτυχαν μία οριακή αύξηση κατά 2% καταγράφοντας συνολικά 100.692 ταξινομήσεις.

Πηγή: jato.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.