Ευρωπαϊκή Ένωση: Η χώρα με τα περισσότερα ηλεκτρικά και η θέση της Ελλάδας

Ποιο είναι το "αγαπημένο" καύσιμο στην Ελλάδα και τι ποσοστό καταλαμβάνουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα; Δείτε τα αποτελέσματα νέας έρευνας!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Κινούμαι Ηλεκτρικά 2

Πρόσφατα σας είχαμε ενημερώσει ότι η χώρα μας έχει και επισήμως τον γηραιότερο στόλο επιβατικών αυτοκινήτων σε όλη την Ελλάδα. Μην περιμένετε, λοιπόν, ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα κατέχουν “σεβαστό” ποσοστό στο σύνολο του στόλου της. Ας δούμε ποια χώρα βρίσκεται στην κορυφή αυτής της λίστας, αλλά και ποιο καύσιμο επικρατεί στην Ελλάδα.

Ξεκινάμε από το μερίδιο των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, που όπως καταλαβαίνετε είναι μικρό σε όλες τις χώρες. Λογικό, μιας και μόλις στην τελευταία πενταετία έχουν αρχίσει να κερδίζουν μέρος της “πίτας” των πωλήσεων. Στην κορυφή της λίστας των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης συναντάμε τη Νορβηγία με το ποσοστό των ηλεκτρικών να αγγίζει το 16,2% του συνόλου των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό νούμερο. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Ισλανδία με 4,6%, ενώ η τριάδα ολοκληρώνεται με την Δανία του 2,4%.

Πάμε και στην χώρα μας, με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα να καταλαμβάνουν στο σύνολο των 5.408.149 αυτοκινήτων (στοιχεία 2021) ένα ποσοστό που τείνει στο μηδέν. Είμαστε η μοναδική χώρα που το ποσοστό των ηλεκτρικών τείνει στο απόλυτο μηδέν, με αποτέλεσμα να καταλαμβάνουμε την τελευταία θέση. Αμέσως μετά, συναντάμε με ίδια μερίδια αγοράς ηλεκτρικών (0,1%) τις εξής τέσσερις χώρες: Κύπρος, Τσεχία, Πολωνία και Σλοβακία.

Για την ιστορία, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο “γερασμένος” στόλος της Ελλάδας αποτελείται σε ποσοστό 90,1% από αυτοκίνητα βενζίνης, κατά 8,6% από πετρελαιοκίνητα, κατά 0,6% από υβριδικά, ενώ ένα ποσοστό 0,5% είναι όλα τα υπόλοιπα αγνώστου “καυσίμου”.

Πηγή: ACEA

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.