Ευρώπη: Ιστορικό υψηλό για τα SUV – Αυτά είναι τα 10 πιο δημοφιλή

Για πρώτη φορά στην ιστορία, το πρώτο εξάμηνο στην ευρωπαϊκή αγορά ολοκληρώθηκε με τα SUV να ξεπερνούν το 50%. Δείτε τα μοντέλα "κλειδιά"!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ταξινομήσεις SUV

Στη χώρα μας, εδώ και αρκετά χρόνια, τα SUV έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν το 50% του συνολικού μεριδίου αγοράς. Παρόμοια τάση παρατηρείται και στην Ευρώπη, μιας και φέτος το πρώτο εξάμηνο ολοκληρώθηκε με περισσότερα από τα μισά αυτοκίνητα να είναι της κατηγορίας SUV.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τα στοιχεία της “Dataforce”, το πρώτο εξάμηνο του 2023 “έκλεισε” με τα SUV να καταλαμβάνουν ένα μερίδιο της τάξης του 51%. Ταυτόχρονα, σημαντική ήταν και η συνολική αύξηση των ταξινομήσεων, μιας και άγγιξε το 23% συγκριτικά με το πρώτο εξάμηνο του 2022.

Τιμές VW T-Roc

Τα μοντέλα “κλειδιά”
Σημαντικές αυξήσεις ταξινομήσεων παρατηρήθηκαν σε κάποια SUV. Αυτός ήταν και ο λόγος που καταγράφηκε το ιστορικό υψηλό που αναφέραμε. Πιο συγκεκριμένα, το πρωτοπόρο Tesla Model Y ταξινομήθηκε σε 138.152 μονάδες, τιμή αυξημένη κατά 207%. Το φράγμα των 100.000 ταξινομήσεων “έσπασε” και το VW T-Roc (104.465 πωλήσεις), πετυχαίνοντας μία αύξηση κατά 32%.

Ισχυρή παρουσία στην Ευρώπη είχε και το Toyota Yaris Cross (best-seller κατηγορίας στην ελληνική αγορά), με 96.849 ταξινομήσεις. Το TOP-10 των SUV στην Ευρώπη ολοκληρώθηκε με τα VW Tiguan, Dacia Duster, Hyundai Tucson, Peugeot 2008, Kia Sportage, Renault Captur και Ford Puma.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.