Ευρώπη: O “βασιλιάς” των πωλήσεων στην Plug-In υβριδική κατηγορία

Παραμένει το πρώτο Plug-In υβριδικό σε πωλήσεις στην Ευρώπη και πρόσφατα το δοκιμάσαμε καταναλώνοντας μόλις 2,3 λτ./100 χλμ. Δείτε ποιο είναι!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το πρώτο εξάμηνο του 2021 βρήκε το Ford Kuga Plug-In Hybrid στην κορυφή της κατηγορίας όσον αφορά στις πωλήσεις. Το ίδιο ισχύει και για τους πρώτους 10 μήνες, μιας και αποτελεί την δημοφιλέστερη επιλογή, ανεξαρτήτως κατηγορίας. Πρόσφατα είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε την συγκεκριμένη έκδοση του Ford Kuga και πατώντας εδώ μπορείτε να την διαβάσετε.

Αναλυτικότερα, στο διάστημα Ιανουάριος-Οκτώβριος 2021, το Ford Kuga Plug-In Hybrid κατέγραψε περισσότερες από 42.000 πωλήσεις. Αυτό το νούμερο ασφαλώς το “εκτοξεύει” στην πρώτη θέση στην κατηγορία των Plug-In υβριδικών σε όλη την Ευρώπη. Υπενθυμίζουμε ότι “καρδιά” του υβριδικού του συστήματος είναι ένας κινητήρας βενζίνης 2,5 λτ., ο οποίος αποδίδει συνδυαστικά με ηλεκτρικό μοτέρ 225 ίππους.

Όσο για την μπαταρία, έχει χωρητικότητα 14,4 kWh και προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία της τάξης των 56 χλμ. Αναφορικά με την φόρτιση, σε εξωτερική πηγή 230V η φόρτιση ολοκληρώνεται σε λιγότερο από 6 ώρες. Για τα πρώτα 100 χλμ., διαπιστώσαμε ότι η κατανάλωση με γεμάτες μπαταρίες περιορίζεται στα μόλις 2,3 λτ./100 χλμ. (1,2 λτ./100 χλμ. κατά WLTP).

Σε αυτό καθοριστική είναι η συμβολή των προφίλ οδήγησης EV Auto, EV Now, EV Later και ΕV Charge, τα οποία προσφέρουν στους οδηγούς τη δυνατότητα να επιλέγουν οι ίδιοι πότε και πώς να αξιοποιούν την ενέργεια της μπαταρίας υψηλής τάσης. Η τελευταία έχει την ικανότητα να ανακτά ενέργεια μέσω αναγεννητικής πέδησης.

Το νέο Ford Kuga PHEV εκπέμπει μόλις 22 γρ./χλμ. σύμφωνα με τα πρωτόκολλο WLTP, και ΛΤΠΦ στη χώρα μας κάτω από 40.000 ευρώ, γεγονός που προσφέρει στους πελάτες επιπλέον οφέλη όπως ελεύθερη πρόσβαση στο δακτύλιο, μηδενικά τέλη κυκλοφορίας αλλά και μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης. Διατίθεται με χρηματοδότηση Ford Finance με επιτόκιο 1,99%, προστασία τιμής και 8 χρόνια εγγύηση Ford.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.