Ευρώπη: Σε αυτές τις χώρες δεν βρίσκεις εύκολα φορτιστή ηλεκτρικού αυτοκινήτου

Eνδιαφέροντα στοιχεία που δείχνουν τoν αριθμό των φορτιστών σε σχέση με το μήκος του οδικού δικτύου μιας χώρας δημοσίευσε ο ACEA. Μαντέψτε ποια χώρα είναι "πρωταθλήτρια"...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
φορτιστές ευρώπη 2021 ACEA

Θέλοντας να δείξει τη σοβαρή έλλειψη φορτιστών στα οδικά δίκτυα των περισσότερων κρατών-μελών της Ε.Ε., ο Σύνδεσμος Ευρωπαίων Κατασκευαστών (ACEA) έδωσε στη δημοσιότητα κάποια πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία, τα οποία δείχνουν ότι αν οι εν λόγω χώρες δεν λάβουν τα απαραίτητα μέτρα σύντομα, το κοινό τους θα συνεχίσει να είναι διστακτικό απέναντι στην αγορά ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Τα στοιχεία που δημοσίευσε ο ACEA δείχνουν ότι 10 χώρες της Ε.Ε. δεν έχουν καν έναν φορτιστή για κάθε 100 χλμ. οδικού δικτύου, στο οποίο ο σύνδεσμός περιλαμβάνει τόσο τους αυτοκινητόδρομους όσο και το δευτερεύον οδικό δίκτυο (motorways, state, provincial and communal roads).

Διαβάστε επίσης – Top 10: Αυτές είναι οι μάρκες με τους πιο ικανοποιημένους πελάτες

Παράλληλα, σε αυτές τις χώρες, το μερίδιο αγοράς των ηλεκτρικών αυτοκινήτων βρίσκεται κάτω από το 3% επί του συνόλου, τη στιγμή που 18 κράτη-μέλη έχουν λιγότερους από πέντε σταθμούς φόρτισης, ενώ μόλις τέσσερα έχουν περισσότερους από 10 για κάθε 100 χλμ. δρόμων.

Ευρώπη φορτιστές οδικό δίκτυο 2021

“Οι καταναλωτές δεν θα μπορούν να κάνουν την μετάβαση σε οχήματα μηδενικών ρύπων αν δεν υπάρχουν αρκετοί σταθμοί φόρτισης και ανεφοδιασμού στους δρόμους όπου συνήθως οδηγούν”, δήλωσε σχετικά ο Eric-Mark Huitema, γενικός διευθυντής του ACEA και πρόσθεσε: “Για παράδειγμα, οι πολίτες της Ελλάδας, της Πολωνίας και της Ρουμανίας πρέπει ακόμη να διανύσουν 200 ή και περισσότερα χιλιόμετρα για να βρουν έναν φορτιστή, δεν μπορούμε να περιμένουμε από αυτούς να δείξουν πρόθυμοι να αγοράσουν ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο.”

Διαβάστε επίσης: Σε ποια χώρα οι οδηγοί ξοδεύουν χιλιάδες ώρες ψάχνοντας το αυτοκίνητο τους

Σε σχέση με την Ελλάδα και τη Λιθουανία που έχουν το αρνητικό ρεκόρ μεταξύ των κρατών-μελών- με μόλις 0,2 φορτιστή για κάθε 100 χλμ., η Ολλανδία βρίσκεται στην άλλη μεριά της “εξίσωσης” με 47,5 σημεία φόρτισης/100 χλμ. Δείτε περισσότερα στον ακόλουθο πίνακα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.