Εξαγωγές αυτοκινήτων: Η Κίνα ξεπέρασε την Ιαπωνία – Ο ρόλος της Ρωσίας

Το πρώτο τρίμηνο του 2023 βρίσκει την Κίνα ως πρώτη "δύναμη" στις εξαγωγές νεών αυτοκινήτων. Δείτε την εταιρεία που την ώθησε στην κορυφή...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Κίνα

Το πρώτο τρίμηνο του 2023 βρίσκει την Κίνα στην κορυφή του κόσμου στον τομέα της εξαγωγής αυτοκινήτων πως άλλες χώρες. Πίσω τις άφησε άλλες χώρες – κολοσσούς της αυτοκίνησης – όπως για παράδειγμα την Ιαπωνία, την Γερμανία και τις Η.Π.Α. Καθοριστικός ήταν ο ρόλος της Ρωσίας, αλλά και της Tesla, με την τελευταία να επενδύει συνεχώς στην αγορά της Κίνας.

Δείτε επίσης: Video από την γραμμή παραγωγής του Tesla Model 3 στην Κίνα

Πιο συγκεκριμένα, οι εξαγωγές αυτοκινήτων της Κίνας εκτοξεύθηκαν κατά 58% το πρώτο τρίμηνο του 2023, συγκριτικά με το προηγούμενο έτος. Αποτέλεσμα ήταν ο απόλυτος αριθμός αυτοκινήτων να αγγίξει τις 1,07 εκατ. μονάδες. Ενδεικτικά, στο ίδιο διάστημα η δεύτερη στην κατάταξη Ιαπωνία εξήγαγε 950.000 οχήματα, καταγράφοντας αύξηση κατά 6%.


Ο ρόλος της Tesla
Καθοριστικός παράγοντας που έφερε αυτή την αύξηση είναι η επένδυση της κινεζικής αυτοκινητοβιομηχανίας στα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα, τα οποία στο πρώτο τρίμηνο κάλυψαν το 40% των συνολικών εξαγωγών αυτοκινήτων. Η No.1 εταιρεία εξαγωγών ηλεκτρικών αυτοκινήτων δεν ήταν άλλη από την Tesla, με 90.000 αυτοκίνητά της να φεύγουν από κινεζικά εργοστάσια μέσα σε μόλις τρεις μήνες. Υπενθυμίζουμε ότι το “Shanghai Gigafactory” της Tesla εν έτει 2019 παρήγαγε 250.000 αυτοκίνητα. Τώρα είναι σε θέση να παράγει 1,25 εκατ. και ο στόχος είναι η άμεση αύξηση παραγωγής στα 1,75 εκατ. αυτοκίνητα.

Ρωσία: O μεγαλύτερος “πελάτης” των Κινέζων
Στο πρώτο τρίμηνο του 2023, η Ρωσία ήταν ο κορυφαίος εξαγωγικός προορισμός της κινεζικής αυτοκινητοβιομηχανίας, μιας και εκεί κατέληξαν 140.000 αυτοκίνητα (τριπλασιασμός σε σχέση με πέρυσι). Μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, εταιρείες όπως η VW και η Toyota εγκατέλειψαν την Ρωσική αγορά. Το κενό ήρθε να καλύψει σχεδόν ολοκληρωτικά η κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία.

Πηγή: nikkei.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.