Εξαψήφιο ποσό για το Subaru Impreza 22B του Colin McRae

Απίστευτο ποσό για ένα μοναδικό αυτοκίνητο σαν το Subaru Impreza 22B με "βαρύ" βιογραφικό. Δείτε που σταμάτησε η τιμή στη δημοπρασία του...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Subaru Impreza 22B

Το αυτοκίνητο που βλέπετε σε αυτές τις εικόνες είναι το θρυλικό και πολύ σπάνιο Subaru Impreza 22B. Είναι ένα εκ των τριών πρωτοτύπων, αλλά το σημαντικότερο στοιχείο είναι πως ανήκε στον Colin McRae. Πέρασε στην ιδιοκτησία του τον Νοέμβριο του 1998 και τώρα έφτασε η ώρα να παραδοθεί σε νέο τυχερή συλλέκτη.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, οι προβλέψεις ήταν το τελικό ποσό να διαμορφωθεί σε ένα εύρος 464.000 έως 580.000 ευρώ. Τελικά, η τιμή έφτασε στα 558.428 ευρώ, ποσό εντυπωσιακό για ένα αυτοκίνητο “σταθμό” στην ιστορία της ιαπωνικής εταιρείας. Στο εσωτερικό του βλέπουμε το ταμπελάκι με αύξοντα αριθμό “000/400”, ενώ τα μόλις 11.802 χλμ. επιβεβαιώνουν ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Αρχικά να υπενθυμίσουμε ότι το Subaru Impreza 22B δημιουργήθηκε για τα 40 χρόνια ιστορίας της ιαπωνικής φίρμας, αλλά και των εορτασμό των τριών συνεχόμενων πρωταθλημάτων κατασκευαστών στο WRC. Συνολικά κατασκευάστηκαν 400 αντίτυπα το 1998, δεξιοτίμονα και αριστεροτίμονα.


Εξωτερικά, όλα τα Subaru Impreza 22B φέρουν το κλασσικό μπλε χρώμα και συνδυάζονται με 17άρες χρυσές ζάντες της BBS, ενώ η έκδοση ξεχωρίζει από το φουσκωμένο bodykit, το ανασχεδιασμένο καπό και την αεροτομή. Τα κερασάκια στην τούρτα είναι η ανάρτηση της Bilstein και τα τετραπίστονα της Brembo.

Όσον αφορά στα μηχανικά μέρη, κάτω από το καπό βρίσκεται ο υπερκυβισμένος EZ22 χωρητικότητας 2,2 λίτρων, που αποδίδει 280 ίππους στις 6.000 σ.α.λ., ενώ η κίνηση περνά ασφαλώς και στους τέσσερις τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου 5 σχέσεων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.