Εξωφρενικά υψηλό ποσό δόθηκε για αυτό το Subaru Impreza 22B STI

Κάποια αυτοκίνητα στις ημέρες μας έχουν πάρει απίστευτη αξία! Ειδικά αν πρόκειται για μοντέλα τα οποία είναι σε κατάσταση εκθεσιακή!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το Subaru Impreza 22B STI δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις… Έχει ιδιαίτερη θέση ανάμεσα στους petrolheads, ενώ ακόμη και σήμερα η εμφάνισή του αντανακλά ένδοξες εποχές του WRC!

Η πολιτική του έκδοση προφανώς και ήταν πολυπόθητη, καθώς πίσω από το τιμόνι του ένιωθες πως παίρνεις μπόλικη από τη λάμψη του Colin και του παγκόσμιου πρωταθλήματος. Αυτά όμως πίσω στο 1997, καθώς πλέον πολλά έχουν αλλάξει και το συγκεκριμένο Subaru Impreza 22B είναι δυσεύρετο, 24 χρόνια μετά.

Αυτός είναι και ο λόγος όμως που το Subaru Impreza STI που βλέπουμε στις εικόνες έγινε και είδηση, καθώς πρόκειται για ένα εξαιρετικά σπάνιο εύρημα με 25.000 μίλια ή αλλιώς 40.000 χιλιόμετρα.

Είναι το υπ’ αριθμόν 156 από τα 400 που κατασκευάστηκαν και πωλήθηκε στο ποσό των 312.555 δολάρια ή αλλιώς 259.000 ευρώ! Αν έσπασε το ρεκόρ είναι δύσκολο να το πούμε. Παλιότερα σε site είχε ανέβει αγγελία ενός άλλου Impreza 22B STI με τιμή 370.000 δολάρια αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσο πουλήθηκε. Όπως και να έχει το ποσό είναι απίστευτο!

ΠΗΓΗ: Bringatrailer

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr