F1 2020: Το video με τα highlights του GP Στυρίας

Ολοκληρώθηκε το δεύτερο Grand Prix της χρονιάς στην F1. Πάμε να δούμε αναλυτικά βαθμολογίες αλλά και το επίσημο video με τα highlights του αγώνα.

Βρείτε μας στο

Το 1-2 έκαναν τα μονοθέσια της Mercedes με τον Hamilton να βλέπει πρώτος την καρό σημαία να ανεμίζει και τον Bottas να ακολουθεί. Το πόντιουμ έκλεισε ο Max Vertsappen.

Δείτε επίσης: Οι 10 πρώτες μάρκες σε πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ελλάδα το α’ εξάμηνο του 2020

Πάντως, αυτό που θα θυμόμαστε περισσότερο από το συγκεκριμένο Grand Prix δεν ήταν άλλο από το συμβάν ανάμεσα στις δύο Ferrari στην αρχή του αγώνα, όταν ο Leclerc προσπάθησε να προσπεράσει τον Vettel. Οι δυο τους συγκρούστηκαν με τον δεύτερο να βλέπει την πίσω αεροτομή να καταρρέει. Ο Leclerc αν και επισκέφθηκε τα pits τελικά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τον αγώνα του.

H βαθμολογία των οδηγών πλέον έχει διαμορφωθεί ως εξής: 

Ας δούμε όμως και την βαθμολογία των κατασκευαστών: 

Πάμε να δούμε όμως στο επίσημο video της F1 τις καλύτερες στιγμές του αγώνα της Στυρίας. Επόμενος αγώνας 17 με 19 Ιουλίου στην Ουγγαρία. (για να δείτε το video πατήστε το “play” και μετά πατήστε “παρακολουθήστε στο YouTube”).

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr