Ford: Από την καρδιά του επαγγελματία, στην κορυφή των πωλήσεων

Σαφή προτίμηση στα ελαφριά επαγγελματικά της Ford δείχνουν οι επαγγελματίες στη χώρα μας φέρνοντας τη πρώτη στις ταξινομήσεις.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford επαγγελματικά ταξινομήσεις 2020

Η Ford ενισχύει διαρκώς την εμπορική της παρουσία στην αγορά επιβεβαιώνοντας τη διαχρονική εμπιστοσύνη του ελληνικού κοινού στα καταξιωμένα ελαφριά επαγγελματικά της, όπως είναι τα Transit Van, Ranger και Transit Custom. Αυτή η εμπιστοσύνη έφερε τη εταιρία για μία ακόμη φορά στην κορυφή των πωλήσεων στο 9μηνο του 2020 με μερίδιο αγοράς 20,1%.

Διαβάστε επίσης – FordΕύκολα: Το νέο, ευέλικτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Ford

Ειδικά το Σεπτέμβριο, η Ford κατέκτησε την πρώτη θέση στα ελαφρά επαγγελματικά – και μάλιστα με διαφορά – ταξινομώντας σχεδόν τα διπλά αυτοκίνητα από τη δεύτερη εταιρία. Έτσι το μερίδιο στο συγκεκριμένο κομμάτι της αγοράς για τον μήνα που μας πέρασε έφτασε στο 29,5%, κάτι που σημαίνει ότι 1 στα 3 επαγγελματικά οχήματα που πωλήθηκαν στην Ελλάδα τον περασμένο μήνα ήταν Ford.


“Με κορυφαίες προτάσεις που απευθύνονται τόσο στην καρδιά όσο και στο νου κάθε επαγγελματία, αλλά και με μία εκτεταμένη γκάμα που έρχεται να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις και ανάγκες, η Ford παραμένει σταθερά και με πείσμα στο πλευρό των πελατών της”, δήλωσε ο Νίκος Νοταράς, πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ford Motor Ελλάς.

Διαβάστε επίσης: Νέα έκδοση Ford Fiesta ST Edition, έτοιμη για στροφιλίκι

«Σηκώνοντας» έως και 2,1 τόνους, το ακούραστο Transit Van πρωτοστατεί στη γκάμα των επαγγελματικών μοντέλων Ford παρέχοντας εντυπωσιακό χώρο φόρτωσης που μπορεί να φτάσει στα 15,1 κυβικά μέτρα.

Την ίδια στιγμή, το Ranger, το κορυφαίο pick-up μοντέλο στην Ευρώπη, διαθέτει ό,τι μπορεί να ζητήσει κανείς σήμερα από ένα αυτοκίνητο της συγκεκριμένης κατηγορίας: απαράμιλλες δυνατότητες κίνησης σε όλες τις συνθήκες, κορυφαία αξιοπιστία και πρακτικότητα, αλλά και προηγμένες τεχνολογίες.

Στις κορυφαίες εμπορικές επιδόσεις της Ford στην κατηγορία των επαγγελματικών μοντέλων σημαντική είναι επίσης η συνεισφορά του Transit Custom, ενός μοντέλου που σάρωσε τα φετινά βραβεία στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων αποσπώντας τον τιμητικό τίτλο “International Van of the Year”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]