Έρχονται τα Ford με τον δικό τους αυτόματο… παρκαδόρο (+video)

Την αυτοματοποιημένη στάθμευση στο επόμενο επίπεδο πηγαίνει η Ford με το νέο σύστημα Automated Valet Parking που μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα εκτός από αυτό.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Automated Parking Valet 2021 Αυτοματοποιημένη στάθμευση

Automated Valet Parking ή Aυτοματοποιημένο Σύστημα Στάθμευσης, ονομάζεται η τεχνολογία που παρουσίασε η Ford σε συνεργασία με την Ένωση Γερμανών Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (VDA) αλλά και εταιρίες που κινούνται στην αιχμή των εξελίξεων στους τέσσερις τροχούς, όπως είναι η Bosch.

Σε συνεργασία με τις υποδομές γύρω του και μέσω της σχετικής εφαρμογής της Ford, το Automated Valet Parking μας δείχνει πώς ένα συνδεδεμένο όχημα μπορεί όχι μόνο να παρκάρει μόνο του, αλλά να αναζητήσει χωρίς τον οδηγό του το σημείο, που θα παρκάρει.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το ανανεωμένο Ford Fiesta (+video)

Σύμφωνα με τη Ford, η τεχνολογία, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε φάση εξέλιξης, καταργεί το άγχος του παρκαρίσματος, ενώ μπορεί να επεκτείνει τις λειτουργίες της ώστε οι οδηγοί να στέλνουν τo αυτοκίνητό τους ακόμα και για πλύσιμο ή σε ένα σταθμό φόρτισης, χωρίς να βρίσκονται πίσω από το τιμόνι. Ή ακόμα να προγραμματίσουν την παράδοση πακέτων στο σταθμευμένο όχημα, χωρίς αυτοί να είναι εκεί.

Ένα από τα οφέλη που θα προκύψουν από την εφαρμογή του Automated Valet Parking είναι η εξοικονόμηση χώρου για πάρκινγκ που υπολογίζεται στο 20% σε σχέση με τα σημερινά δεδομένα. Στην Ευρώπη, ένας στάνταρ χώρος στάθμευσης έχει διαστάσεις 2,44 μ. x 4,88 μ. και έχει παραμείνει έτσι παρά το ολοένα και μεγαλύτερο μέγεθος των οχημάτων τα τελευταία χρόνια. Το Automated Valet Parking θα επιτρέπει τη στάθμευση 20% επιπλέον οχημάτων σε ένα πάρκινγκ – χωρίς κίνδυνο ζημιάς επειδή θα είναι σταθμευμένα πολύ κοντά το ένα με το άλλο ή στη φάση ανοίγματος των θυρών.

Με το Automated Valet Parking, η τεχνολογία αισθητήρων που είναι εγκατεστημένοι στο σταθμό στάθμευσης αναλαμβάνει τον έλεγχο του οχήματος και διαχειρίζεται όλη την κυκλοφορία στο χώρο στάθμευσης. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω επικοινωνίας του οχήματος με την υποδομή.

Οι αισθητήρες του σταθμού στάθμευσης αναγνωρίζουν και εντοπίζουν το όχημα για να το καθοδηγήσουν να παρκάρει μέσω των κατάλληλων ελιγμών. Εάν η υποδομή ανιχνεύσει κάτι στην πορεία του οχήματος, όπως ένας πεζός, ένα όχημα ή ένα εμπόδιο, σταματά αμέσως το όχημα. Με την άφιξη στο σταθμό στάθμευσης, ο οδηγός αφήνει το όχημα σε μία ορισμένη περιοχή και χρησιμοποιεί το FordPass app για να ξεκινήσει η αυτοματοποιημένη καθοδήγηση σε έναν κενό χώρο στάθμευσης.

Διαβάστε επίσης: H Ford Mustang Mach-E στην υπηρεσία του Νόμου

Όταν το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο μπορεί να γίνει ένα προσωπικό σημείο παράδοσης πακέτων, με τις εταιρείες διανομών να έχουν πρόσβαση στο όχημα για να αφήνουν τα πακέτα στο χώρο αποσκευών. Στο μέλλον, θα αναπτυχθούν περαιτέρω συνδεδεμένες υπηρεσίες για να προσφέρουν περισσότερες ανέσεις και οφέλη στον πελάτη.

Η λύση μπορεί να αξιοποιείται με την εγκατάσταση αισθητήρων σε υφιστάμενα πάρκινγκ αυτοκινήτων ή με προγραμματισμό ενσωμάτωσης της υποδομής κατά την ανέγερση νέων χώρων στάθμευσης, επιτρέποντας βελτιστοποιημένη σχεδίαση για μέγιστη χωρητικότητα.

Το Automated Valet Parking θα είναι κατάλληλο για οχήματα που ήδη κυκλοφορούν στο δρόμο και έχουν αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, Electronic Stability Control, ηλεκτρικό χειρόφρενο και σύστημα διεύθυνσης με υποβοήθηση. Το μόνο πρόσθετο στοιχείο που χρειάζεται είναι μία μονάδα έξυπνης επικοινωνίας για το Automated Valet Parking.

Η είδηση αυτή ακολουθεί την ανακοίνωση της Ford στις 4 Αυγούστου του 2021, για το άνοιγμα του Detroit Smart Parking Lab (DSPL) τον επόμενο μήνα. Πρόκειται για μία μοναδική εγκατάσταση που παρέχει ένα φυσικό περιβάλλον για τη δοκιμή προηγμένων τεχνολογιών για παρκάρισμα, logistics και φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων. Η εγκατάσταση αυτή θα είναι ανοιχτή για συνεργασία με πρωτοπόρες εταιρείες στους τομείς αυτούς για την προσομοίωση σεναρίων σε πραγματικές συνθήκες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.