Η Ford Mustang Mach–E στην υπηρεσία του Νόμου

Η νέα Mustang Mach E ενθουσίασε την αστυνομία του Ηνωμένου Βασιλείου που ξεκίνησε την αξιολόγηση του με σκοπό να το εντάξει στον στόλο των αυτοκινήτων της.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mustang Mach-E Police

Όποιος έχει πετύχει δελτίο ειδήσεων του BBC ή κάποια τηλεοπτική βρετανική σειρά έχει σίγουρα παρατηρήσει τα κλασσικά Ford Mondeo βαμμένα σε χρώμα λαχανί να γρυλίζουν και να τρέχουν στους βρεγμένους δρόμους του Λονδίνου.

Τα αυτοκίνητα της Ford ήταν πάντα από τα αγαπημένα της Βρετανικής αστυνομίας και όχι μόνο (η Scotland Yard είχε δηλώσει το 1972 πως από όλες τις ληστείες τραπεζών στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο 95% είχε χρησιμοποιηθεί το Ford Transit). Oι καιροί όμως αλλάζουν, η παραγωγή του Mondeo σταμάτησε και ενώ οι επίδοξοι Βρετανοί εγκληματίες ήλπιζαν να τους κυνηγάει κάποιο… δυσκίνητο SUV, η Ford έχει την απάντηση.

Αυτή είναι η ολοκαίνουργια Mustang Mach–E  και πιο συγκεκριμένα οι εκδόσεις Standard Range AWB (75,7 kW με 410 χλμ. αυτονομίας) αρχικά και οι εκδόσεις Extended Range RWB (98 kW με 610 χλμ. αυτονομίας) και Extended Range AWD (98 Kw με 540 χλμ. αυτονομίας) θα δοθούν για δοκιμή στις αστυνομικές δυνάμεις του Sussex, Surrey, South Wales, Dyfed Powys, Devon & Cornwall και Police Scotland.

Η Mustang Mach–E παρουσιάστηκε το 2019 και χρησιμοποιεί ένα από τα ιστορικότερα ονόματα. Παρόλο που δεν έχει πολλά κοινά με τις κλασσικές Mustang αποτελεί σίγουρα ένα από τα πιο σημαντικά αυτοκίνητα στην ιστορία της Ford μιας και είναι η πρώτη σημαντική της προσπάθεια στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Μένει μόνο να δούμε πως θα τα πάει στη μάχη κατά του εγκλήματος.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.